salut-i-natura

Salut i natura

A l’Espai Jove BocaNord també disposem dels espais i professionals necessaris per a la realització de tallers relacionats amb la Salut i la Natura.

Les inscripcions seran del 13 al 24 de març de 2017. L’horari d’inscripció és de 17 a 21.30h. I l’inici dels tallers serà a partir del 27 de març de 2017.
El pagament dels tallers s’haurà d’efectuar dins del període d’inscripció (el preu correspon a tot el taller) i es pot pagar en efectiu o targeta.
NO ES RETORNARÀN ELS DINERS UNA VEGADA COMENÇAT EL TALLER.

IOGA
Dijous de 20 a 21,30h
Preu: 39,53€ – 9 sessions
El Ioga pertany a una de les sis escoles de pensament hindú inspirades en els Vedes. La seva arrel es remunta al Tantra original del poble dràvida, basat en el coneixement i la veneració de  les forces de la Natura.
El Hatha Ioga és un dels seus diversos camins, conegut a l’Occident principalment per la pràctica d’asanes (postures corporals).
La seva pràctica té molts  beneficis,  com ara l’augment de la consciència corporal, la tonificació de músculs i articulacions i la millora del funcionament fisiològic de l’organisme, a més d’ajudar-te  a alliberar tensions i cansament, aportar-te  vitalitat i apropar-te  a estats d’interiorització i benestar.
foto-boca
En aquest taller et  convidem a sentir-te,  del pla físic al més subtil, coneixent els teus matisos i avançant a un ritme propi, de “l’hàbit d’evitar-se a l’art d’habitar-se”. Està  obert a tots els nivells, tant si ets practicant de ioga com si no has practicat mai. En totes les sessions practicarem forma guiada pranajames (exercicis de respiració), asanes ( postures d’extensió, flexió, equilibri, torsió, invertides…), vinyasa ( seqüències dinàmiques de postures encadenes), i una relaxació final.
Tagali Yoga és un projecte cooperatiu a càrrec de Naira Alcaraz, (professora de Hatha Ioga per l’ Aliança Europea del Ioga, monitora d’ activitats de lleure i graduada en Art Dramàtic pel Col·legi de Teatre de Barcelona).
Plantegem el ioga com un mitjà que facilita a les persones la reconnexió amb si mateixes i el seu potencial innat, compartint la fascinació que esdevé en tornar a les sensacions i descobrir la relació intrínseca entre cos, ment i emoció.
Naira Alcaraz – professora de ioga

ACROIOGA 1 (iniciació)
Dimecres de 17h a 18.30h.
Preu: 39,53€ – 9 sessions

ACROIOGA 2 (intermedi)
Dimecres de 18,30 a 20h.
Preu: 39,53€ – 9 sessions
(No cal apuntar-se en parella)
Acroioga és una disciplina que barreja la saviesa del ioga, el dinamisme de l’acrobàcia i la sensibilitat de les teràpies holísticas. A través d’un treball grupal segur, aprenem a desenganxar-nos del terra, desafiant la gravetat amb l’ajuda de les tècniques de “vol”.
acroioga-web
Acroioga millora el nostre equilibri, tonifica i flexibilitza el cos i afavoreix la concentració de la ment en un entorn lúdic
https://www.youtube.com/watch?v=2UtgwAMDcwc
https://www.youtube.com/watch?v=ikmyzrMwNlQ
Sonia Linda – professora d’acroioga

INICIACIÓ A L’ESCALADA 1
Dimecres de 18 a 20h.
Preu: 35,14€ – 6 sessions

INICIACIÓ A L’ESCALADA 2 (a partir del 17 de maig)
Dimecres de 18 a 20h.
Preu: 35,14€ – 6 sessions

DCIM101GOPRO

El taller es realitzarà al rocòdrom de Boca Nord

ES OBLIGATORI PORTAR PEUS DE GAT.