musica

Música

A l’Espai Jove realitzem tallers musicals impartits per músics de qualitat contrastada i a molt bon preu. Us oferim la possibilitat de començar a tocar l’instrument que més us agradi o bé aquell que necessites perfeccionar : Bateria, guitarra , baix, veu…

Inscripcions del 13 al 24 de març de 2017. L’inscripció ha de ser presencial i el pagament en efectiu (els preus corresponen a tot el taller). Es pot pagar en efectiu o amb targeta.
L’inici  dels tallers serà a partir del 27 de març de 2017.
NO ES RETORNARÀN ELS DINERS UNA VEGADA COMENÇAT EL TALLER.

BEAT BOX (NOU) – taller per a joves entre els 12 i 20 anys
Divendres de 18 a 20h.
Preu: 37,27€ – 7 sessions
El Human Beatbox és en essència l’habilitat de crear sons, ritmes i música amb la veu. El beatbox ha evolucionat en la cultura hip hop i s’ha extès com la pólvora pel món de la música i l’espectacle. ¿Com s’apren això? ¿Segur que els beatboxers no han nascut amb una ràdio a l’esòfag? ¿Qui en son les grans figures? ¿On puc conèixer altres beatboxers?
pulmon-beat
L’objectiu d’aquest taller no és altre que resoldre aquests dubtes, passar una bona estona i mostrar els punts bàsics per iniciar-se en el beatbox d’una manera dinàmica i participativa.
Pulmón Beat – professor de Beat Box
Per seguir al professor teclejar: PULMON BEATBOX a Youtube, Facebook, Instagram o Twitter.

INICIACIÓ A DJane i DJ (NOU)
Dimecres de 18 a 20h.
Preu: 53,59€ – 6 sessions
El preu inclou sessions de 2 hores amb teorico-pràctiques amb professorat (7 sessions) i una jornada d’actuació showcase amb tot l’alumnat dins d’un acte de l’Espai Jove Boca Nord.
djtallerdj
Durant el taller es tractaran temes com una introducció a la musica electrònica, estils, tècniques de mescla, software/hardware, cerca de cançons (tracks) i preparació de sessions (sets) i també fer una simulació de preparació de bolo amb pràctica inclosa en directe davant de public.
http://soundcloud.com/efonik
https://www.mixcloud.com/eFonik/
https://www.mixcloud.com/KilltheDJbcn/
Roger Ferrer: professor de DJ

GUITARRA
Dilluns de 18,30 a 20h (iniciació)
Dimecres de 20,30 a 22h. (avançat)
Divendres de 18,30 a 20h (intermedi)
Preu: 58,95€ (iniciació) – 8 sessions
Preu: 66,29€ (intermig i avançat) – 9 sessions
guitarraweb

BATERIA
Dimarts de 18 a 21h (segons nivell) El preu inclou 40 minuts de teoria amb professor (9 sessions) i 5 hores de buc gratis.
Preu: 66,29€ – 9 sessions
bateriaweb

BAIX
Dimecres de 19 a 20,30h.
Preu: 66,29€ – 9 sessions
tallerbaixweb