dansa-i-circ

Dansa i Circ

Per als tallers disposem d’una sala habilitada per la pràctica de la dansa, el ball, les arts escèniques, i tècniques de circ.

Les inscripcions seran del 13 al 24 de març de 2017. L’horari d’inscripció de 17 a 21.30h. I l’inici dels tallers serà a partir de la setmana del 27 de març de 2017.
El pagament dels tallers s’haurà d’efectuar dins del període d’inscripció. Es pot pagar en efectiu o amb targeta.
Els tallers de circ tindran 1€ extra (taxes)
El preu del taller correspon a tot el trimestre (9  sessions).
UNA VEGADA COMENÇAT EL TALLER NO ES RETORNARÀN ELS DINERS.

BREAK DANCE (NOU)
Divendres de 18 a 19,30h.
Preu: 39,53€ – 9 sessions

HIP HOP (per a joves entre 12 i 18 anys)
Grup 1 (iniciació)
Dimecres de 18,30 a 20h.
Preu: 31,94€ – 8 sessions

Grup 2 (intermedi)
Dijous de 17’30 a 19h.
Preu: 31,94€ – 8 sessions
Si vols aprendre aquest moviment artístic que va sorgir als Estats Units a finals dels anys 60 i que està tant de moda entre el jovent aquest és el teu taller.
Jimena Alvarado – professora de hip-hop

DANSA DEL VENTRE (intermedi i avançat)
Dimarts de 20.30 a 22h
Preu: 39,53€ – 9 sessions
La dansa del ventre és un conjunt de danses tradicionals i populars de diferents pobles i cultures des del Marroc, passant per tota la Mediterrània sud, Turquia (Grècia també, en part, per raons històriques), el mar Negre, la península Aràbiga i el golf Pèrsic. Modernament inclou altres ritmes de pràcticament tota Àfrica, així com desplaçaments i passes prestats del jazz i, directa o més indirectament, de la dansa clàssica.
dansaventreweb
Amb aquest taller aprendràs les nocions bàsiques d’una dansa en la que la seva finalitat és tradicionalment festiva, mística, religiosa, de guerra o, a espectacles en teatres, pot ser d’interpretació de melodies tristes o alegres, banals o transcendentals, humorístiques o dramàtiques, que conten una història, que parlen d’amor, d’amistat, de gelosia, de justícia, d’orgull, de coratge, etc.
A partir d’aquest taller a sorgit un grup profesional: “Flores de Jazmín“. Si tens un nivell alt de Dansa del Ventre pots posar-te en contacte amb el grup en el telèfon: 656268029 (Jazmín)

BOLLYWOOD (iniciació i intermedi)
Dissabte de 11,30  a 13 h
Preu: 39,53€ – 9 sessions
El Bollywood és el nom que rep la producció cinematogràfica india basada en Bombai, de caràcter comercial i basicament realitzada en llengua indi.
Les danses de les películes de Bollywood estàn influïdes per les tradicions hindú, musulmana i occidental.
Son balls alegres i divertits. En aq
uest taller aprendràs les nocions bàsiques d’una dansa cada vegada més de moda.

DANSA CONTEMPORÀNIA
Dimarts de 19.3o a 21h.
Preu: 39,53€ – 9 sessions
La dansa contemporània és una disciplina de dansa basada en la dansa clàssica i amb influències de la dansa moderna i postmoderna.
CARLOS DANS 053 (678x1024)

Tot i que inclou els moviments de la dansa clàssica, a la contemporània se n’inclouen d’altres que van néixer per a trencar-los, com per exemple els girs i torsions de l’esquena, de manera que les espatlles no fossin paral·leles als malucs; les posicions paral·leles de les cames, o inclús amb els genolls cap a l’interior; la incorporació de silencis o moviments en aparença no continguts, que donen la impressió que el ballarí es deixa anar.

DANSA AFRO
Dilluns de 18 a 19,30h
Preu: 39,53€ – 9 sessions
La música africana compren una gran diversitat ètnies, cultures i llengües. Doncs les seves danses et portaràn directament al mig de la Natura, vora el foc, resant als deus de l’Antiguitat…
dansaafroweb

La varietat d’estils i tradicions de dansa son tan numeroses com els grups socials que existeixen, tant en les zones urbanes com rurals. La dansa és una manera d’expresar els sentiments o simplement comunicar-se amb la resta de la gent.
Un taller que no et deixarà indeferent.

SALSA
Dimecres de 20 a 21.30h
Preu: 39,53€ – 9 sessions
La salsa és una amalgama d’estils musicals llatinoamericans, especialment cubans i portoriquenys, creada per immigrants caribenys a la ciutat de Nova York cap a inicis dels anys 1970.
És un dansa que es practica en parella però et pots apuntar individualment. Un taller que porta al Boca Nord moltes temporades omp
lint amb èxit.

DANSA ORIENTAL TRIBAL
Dimarts de 21 a 22.30 h.
Preu: 39,53€ – 9 sessions
Aquesta dansa va néixer en la dècada de 1970 a la costa oest dels Estats Units. Va ser fruit de la experimentació i desig de tornar a les arrels “tribals” i més tradicionals de la dansa oriental.

No et pots perdre aquest taller amb moviments sinuosos, femenins…perfecte per treure tota la teva feminitat
.

LINDY HOP/SWING (iniciació)
Dilluns de 19,30 a 20,30h. (iniciació)
Preu: 26,37€ – 9 sessions
El lindy hop és un estil de ball per parelles amb música swing que alguns negres estatunidencs van popularitzar a Nova York cap als anys 1920, com a una derivació del xarleston.
En aquest taller tindràs una noció bàsica d’aquest ball tant de moda que ha generat trobades de ballarins per tot el mon.
Amb la col.laboració de Ballaswing

MALABARS (NOU)
Dimecres de 17,30 a 19h.9 sessions – 13,5 hores
Preu: 60,29€
El taller de malabars està enfocat a crear un espai on, a través del joc i el ritme, descobrir i adquirir els primers moviments bàsics, per assolir la destressa corporal necessària per aprendre a fer malabars.
Farem els nostres primers passos amb boles, aros, masses, flower stick, diabolo i rulo americà. Aprendrem rutines d’aprenentatge per a què els alumnes tinguin eienes per portar a terme la seva pràctica diària (numereologia dels malabars i tècniques per a què els avenços siguin més ràpids).
sidral-brass-band-la-barraca-web
Per últim, si els alumnes estàn interessats, també farem una recerca d’eines que ens poden servir per crear una dramatúrgia a través dels malabars (descontextualització dels objectes, recerca de moviments i llençaments amb altres objectes i guió de les nostres presentacions).
Xavi Silveira – Professor de malabars

TRAPEZI
Dijous de 19  a 20’30h. (grup 1) i de 20’30 a 22h. (grup 2)
Preu: 60,29€ – 9 sessions
Com tots els tallers de circ de l’Espai Jove Boca Nord aquest és un dels tallers amb més
èxit.
trapeziweb
Amb la nostra professora podràs aprendre les nocions bàsiques del treball amb el trapeci (tècnica, figures…) on l’ecalfament i els exercicis previs tenen també una funció molt important. Un tal
ler perfecte per mantenir-te en forma.
Albert Estrada – professor de trapezi

TELES
Dimarts de 19 a 20’30h. (grup 1)  i de 20’30 a 22h. (grup 2)
Preu: 60,29€ – 9 sessions
Un intent per desafiar la gravetat, investigar, jugar i gaudir de noves formes d’expressió i moviment a l’ésser humà.
11754555_10155894692770088_2665418646057214252_o
Les classes es desenvoluparan amb una primera part introductòria d’escalfament i preparació física per condicionar el cos en aprendre moviments bàsics en teles acrobàtiques perquè, al llarg del curs, es puguin desenvolupar figures més complexes així com seqüències, improvisacions i coreografies segons el nivell de cada un.
Rubén Menjíbar – professor de teles

TELES I TRAPEZI
Dilluns de 18 a 20h (grup 1)  i de 20 a 22h (grup 2)
Preu: 71,52€ – 8 sessions

En aquest taller pots provar les dues tècniques. És un taller et dona la oportunitat (si no pots apuntar-te a teles o a trapezi) de practicar aquestes dues disciplines del circ tant de moda en l’actualitat.
telesitrapeziweb

VERTICALS (iniciació i intermedi)
Dimecres de 19 a 21.
Preu: 71,46€ – 8 sessions
Una altre de les disciplines del circ son les verticals. Lo que tothom coneix com “fer el pino”.
Foto promocional - VERTICALS
Però, saps la tècnica? saps fer figures fent la vertical? pots caminar sobre les dues mans?
Tot això i molt més en un taller que des de fa dos anys està amb nosaltres amb un notable èxit.
Mael Durand – Professor de verticals

ARO I CORDA
Dimecres de 21 a 22.30h.
Preu: 60,29€ – 9 sessions
Boca Nord va estrenar el trimestre passat, amb molt d’èxit, un nou taller de circ (aèris) on podràs provar les tècniques d’aro i corda.
5587022