rocoweb

Rocòdrom

Els joves escaladors que vingueu a l’Espai Jove Boca Nord podreu gaudir d’un “boulder” amb característiques singulars on podreu practicar i gaudir de l’escalada interior amb taulers multi preses i itineraris amb diferents dificultats.

IMG_6185

 

 

 

 

 

 

 

 

Aforament: 6-7 persones a la vegada. Normalment els escaladors venen i es gestionen l’espai fent torns entre ells.

Horaris:

Dilluns a Dissabtes de 10 a 15h i de 16 a 22.30h.
Dilluns de 10 a 15h i de 14 a 21.30h.

*Del 18 al 28 de maig el rocòdrom estarà tancat (degut a que es van desmuntar les preses per a la Jornada Boca Bloc)

Preus:

  • Federats  :
  • 1 dia: 1 € 
  • Passi 3 dies a la setmana durant un mes: 5 €
  • Passi mensual: 10 €
  • Sense federar  :
  • 1 dia: 1,50 €
  • Passi 3 dies a la setmana durant un mes: 6 €
  • Passi mensual: 12 €

Normativa

1. Normes de caràcter general:

– L’edat mínima per usar lliurement el rocòdrom són 18 anys. Els menors d’edat hauran de venir amb el seu pare/mare o tutor/a, o portar una autorització degudament signada.
– Es permetrà l’accés a persones acompanyants si no escalen i no molesten la resta d’escaladors. En cas contrari, podran ser expulsats de l’espai.
– Els usuaris mantindran netes les instal·lacions.
– El nombre de practicants escalant al mateix temps vindrà determinat pel nombre de vies. I l’aforament de les instal·lacions del rocòdrom serà determinat per l’Espai Jove Boca Nord.
– L’Espai Jove Boca Nord es reserva el dret de utilitzar les instal·lacions per a les activitats pròpies, i d’establir el quadrant d’utilització pels diferents col·lectius i/o individus.
– Els usuaris respectaran i cuidaran el material esportiu, mobiliari, així com la totalitat de les dependències.
– No està permès fumar en tot el recinte.
– No està permès menjar ni beure dintre del recinte habilitat per a l’escalada.
– L’Espai Jove Boca Nord no es farà responsable dels objectes de valor dipositats en la instal·lació.
– No es permetrà l’entrada de bicicletes, patins o skates.
– Queda prohibida l’entrada d’animals.

1.1. Normes de caràcter general (grups – annexe)

– L’entitat, associació o persona autoritzada per a la utilització de les instal·lacions del rocòdrom serà l’encarregat de vetllar pel compliment de les normes d’utilització establertes, sent a la vegada responsable de què aquestes és compleixen.
– Els grups hauran de trucar prèviament per no trasbalsar el funcionament diari de les instal·lacions del rocòdrom.

2. Normes específiques

– És recomanable fer estiraments i escalfar adequadament abans de començar l’escalada per evitar lesions.
– És obligatori portar peus de gat per a la utilització del rocòdrom i no es podrà entrar al recinte d’escalada amb sabates de l’exterior.
– És recomanable usar vestimenta adequada a la pràctica esportiva per tal d’evitar possibles lesions.
– Cap usuari portaran el seu magnesi. L’Espai Jove Boca Nord s’encarregarà de tenir a les instal·lacions una bossa amb magnesi pels usuaris.
– Es recomana utilitzar la mínima quantitat de magnesi possible per l’efecte negatiu que causa en l’adherència de les preses i formes.
– Està prohibit modificar els itineraris d’escalada o canvis de preses si no estan autoritzades pel responsable de l’Espai Jove Boca Nord.
– Està prohibit grimpar per davall d’un altre escalador.
– No està permès pintar o retolar la instal·lació, únicament marcar mitjançant cinta adhesiva que es pugui treure fàcilment.
– Tot l’espai que pugui ocupar l’escalador en la seva caiguda, independentment del lloc on es trobi, estarà sempre lliure de qualsevol element que pugui danyar a l’escalador.
– Els usuaris hauran de comunicar de manera immediata al personal de l’Espai Jove Boca Nord qualsevol deteriorament o anomalia que posi en perill la integritat de persones o el correcte funcionament de la instal·lació, així com de qualsevol deteriorament de la mateixa.
– El primer usuari del dia es farà responsable de la clau d’accés, i l’últim en utilitzar el boulder, s’encarregarà de revisar l’espai abans de tancar i tornar la clau.
– A l’espai annexe a la zona d’escalada no és podran deixar efectes personals no fent-se l’Espai Jove Boca Nord responsable dels mateixos.
– Els usuaris, durant el període d’utilització, seran els responsables dels desperfectes o anomalies ocasionades, pel seu ús negligent o indegut.

3. Disposició final

– L’Espai Jove Boca Nord no es fa responsable dels danys, lesions o accidents dels usuaris que no respectin les normes d’utilització del rocòdrom.
– L’accés a les instal·lacions del rocòdrom suposa l’acceptació d’aquesta normativa.

 

 

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda