pontforumimageweb

Laboratoris tecnològics

Des de l’Espai Jove Boca Nord treballem amb els joves per crear eines i recursos tecnològics que facilitin els seus projectes. Apostem per les TIC com a recurs en la creació i programació cultural jove. Aquestes eines són les que conformen els laboratoris tecnològics.

Disposem de dos aules tecnològiques equipades amb eines i programari específic per desenvolupar activitats i projectes de creació multimèdia, comunicació i música.

SalaV: és una aula equipada amb 6 ordinadors MAC i que disposa de programari específic per edició digital de vídeo, música i imatges. També comptem amb el suport d’altres eines i recursos com càmeres digitals de fotografia i vídeo, projectors, adaptadors i altres instruments de creació digital.

Linuxlab: és una aula equipada amb 10 ordinadors pc, destinada a la formació informàtica i a l’experimentació en programari lliure.

Els Laboratoris Tecnològics comptem amb una programació específica d’activitats en la qual, les TIC’s tenen el protagonisme principal: tallers, xerrades, cicles audiovisuals, concerts, etc…

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda