Serveis

Assessorament musical

musica

Si necessiteu assessorament i orientació sobre qüestions musicals a l’Espai Jove Boca Nord podreu trobar personal especialitzat que us pot orientar. També podeu trobar recursos propis : sala de concerts, personal tècnic de so i llums, instal·lacions adaptades i programació musical estable.

CAAJ

Destacat CAAJ

El Centre d’Assessorament Acadèmic per Joves és un servei especialitzat on trobaràs tota la informació, orientació i assessorament que necessites per fer més fàcil i segura l’elecció del teu futur acadèmic i professional.

Espais d’assaig

salapoliimageweb

Són espais de trobada, on s’articulen joves amb inquietuds, i projectes culturals innovadors amb altres joves amb els seus mateixos interessos.

Laboratoris tecnològics

pontforumimageweb

Des de l’Espai Jove Boca Nord treballem amb els joves per crear eines i recursos tecnològics que facilitin els seus projectes. Apostem per les TIC com a recurs en la creació i programació cultural jove. Aquestes eines són les que conformen els laboratoris tecnològics.

Disposem de dos aules tecnològiques equipades amb eines i programari específic per desenvolupar activitats i projectes de creació multimèdia, comunicació i música.

Cessió de sales

salapoliimageweb

L’Espai Jove Boca Nord compte amb diferents sales que posa a disposició dels i les joves i de les associacions juvenils que les vulguin utilitzar per reunir-se o realitzar activitats. Per sol·licitar l’ús d’aquests espais cal que us poseu en contacte amb nosaltres per consultar els horaris disponibles.

Ciberlinux

linuximageweb

És un espai gratuït amb 4 ordinadors per navegar per la xarxa amb programari lliure.

Horaris: de dilluns a dissabte de 15 a 24h

Bucs d’assaig

Bucsimageweb

Disposem de 3 espais especialment dissenyats perquè els músics joves puguin reunir-se, assajar i treballar en les seves propostes musicals . Són 3 locals insonoritzats que és lloguen per hores i que tenen preus públics. Aquests locals estan equipats amb material propi: bateria, amplificadors de guitarra i baix, equip de veus… (Peavey, Hughes&Kettner, Pearl, Paiste, Warwick…).

Rocòdrom

rocoweb

Els joves escaladors que vingueu a l’Espai Jove BocaNord podreu gaudir d’un “boulder” amb característiques singulars on podreu practicar i gaudir de l’escalada interior amb taulers multi preses i itineraris amb diferents dificultats.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda