Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Salut i natura | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140
salut-i-natura

Salut i natura

A l’Espai Jove Boca Nord també disposem dels espais i professionals necessaris per a la realització de tallers relacionats amb la Salut i la Natura.

Les inscripcions seran del 12 al 29 de març de 2018. L’horari d’inscripció és de 17 a 21.30h. I l’inici dels tallers serà a partir del 9 d’abril de 2018.
El pagament dels tallers s’haurà d’efectuar dins del període d’inscripció (el preu correspon a tot el taller) i es pot pagar en efectiu o targeta. Les inscripcions es faran per ordre d’arribada.
NO ES RETORNARÀN ELS DINERS UNA VEGADA COMENÇAT EL TALLER.

IOGA
Dimarts de 20 a 21,30h (iniciació)
Preu: 39,53€ – 9 sessions
Dijous de 20 a 21,30h
(intermedi)
Preu: 39,53€ – 9 sessions
El Ioga pertany a una de les sis escoles de pensament hindú inspirades en els Vedes. La seva arrel es remunta al Tantra original del poble dràvida, basat en el coneixement i la veneració de  les forces de la Natura.
El Hatha Ioga és un dels seus diversos camins, conegut a l’Occident principalment per la pràctica d’asanes (postures corporals).
La seva pràctica té molts  beneficis,  com ara l’augment de la consciència corporal, la tonificació de músculs i articulacions i la millora del funcionament fisiològic de l’organisme, a més d’ajudar-te  a alliberar tensions i cansament, aportar-te  vitalitat i apropar-te  a estats d’interiorització i benestar.

IMG-20170826-WA0002

En aquest taller et  convidem a sentir-te,  del pla físic al més subtil, coneixent els teus matisos i avançant a un ritme propi, de “l’hàbit d’evitar-se a l’art d’habitar-se”. Està  obert a tots els nivells, tant si ets practicant de ioga com si no has practicat mai. En totes les sessions practicarem forma guiada pranajames senzills (exercicis de respiració), asanes ( postures d’extensió, flexió, equilibri, torsió, invertides…), vinyasa ( seqüències dinàmiques de postures encadenes), i una relaxació final.

Naira Alcaraz és professora de Hatha Ioga per la EYA ( Aliança Europea del Ioga), i de Vinyasa Ioga per la Yoga Alliance. A les seves classes es planteja el ioga com un mitjà, que facilita a les persones la reconnexió amb si mateixes i el seu potencial innat, compartint la fascinació que esdevé en tornar a les sensacions i descobrir la relació intrínseca entre cos, ment i emoció.
Naira Alcaraz – professora de ioga

ACROIOGA
Divendres de 18.30 a 20h. (iniciació)
Preu: 39,53€ – 9 sessions
Dimarts de 18,30 a 20h. (intermedi)
Preu: 39,53€ – 9 sessions
(No cal apuntar-se en parella)
Acroioga és una disciplina que barreja la saviesa del ioga, el dinamisme de l’acrobàcia i la sensibilitat de les teràpies holísticas. A través d’un treball grupal segur, aprenem a desenganxar-nos del terra, desafiant la gravetat amb l’ajuda de les tècniques de “vol”.
acroioga-web
Acroioga millora el nostre equilibri, tonifica i flexibilitza el cos i afavoreix la concentració de la ment en un entorn lúdic
https://www.youtube.com/watch?v=2UtgwAMDcwc
https://www.youtube.com/watch?v=ikmyzrMwNlQ
Sonia Linda – professora d’acroioga

INICIACIÓ A L’ESCALADA 1 (inici – 9 d’abril)
INICIACIÓ A L’ESCALADA 2 (inici – 11 de juny)
Dilluns de 18 a 20h.
Preu: 35,14€ – 6 sessions

DCIM101GOPRO

El taller es realitzarà al rocòdrom de Boca Nord

ES OBLIGATORI PORTAR PEUS DE GAT.
Professor d’escalada: Julen López

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda