Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Projecte musical obert a Bocanord | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140
DSC03707

Projecte musical obert!!!

Des dels inicis de l’Espai Jove Boca Nord,  un dels objectius principals ha estat el fomentar la promoció i la difusió cultural, donant prioritat sobretot a grups emergents i de la zona.

Dins de la programació d’activitats la música en directe té un paper preponderant i és una de les especialitzacions de l’equipament.

La programació del  Boca Nord és un dels referents més importants dins de la ciutat pel que fa a música jove. Des dels inicis de l’equipament  és va  optar per treballar la creació musical amb amplitud, donant suport tant a joves bandes amateurs com a grups més emergents.

Un dels principals elements dins del procés de creació musical és l’espai per a crear. A L’Espai Jove Boca Nord trobareu un equipament amb un projecte musical obert que dona suport als processos joves de creació musical, amb espais específics i recursos al vostre abast:  bucs d’assaig, sala de concerts, tallers musicals, xerrades i conferències, xarxa d’intercanvis, informació i assessorament, recursos tècnics i personal especialitzat.

 

 

Des dels inicis de l’Espai Jove Boca Nord, un dels objectius principals ha estat el fomentar la promoció i la difusió cultural, donant prioritat sobretot a grups emergents i de la zona.

Dins de la programació d’activitats la música en directe té un paper preponderant i és una de les especialitzacions de l’equipament.

La programació del Boca Nord és un dels referents més importants dins de la ciutat pel que fa a música jove. Des dels inicis de l’equipament és va optar per treballar la creació musical amb amplitud, donant suport tant a joves bandes amateurs com a grups més emergents.

Un dels principals elements dins del procés de creació musical és l’espai per a crear. A L’Espai Jove Boca Nord trobareu un equipament amb un projecte musical obert que dona suport als processos joves de creació musical, amb espais específics i recursos al vostre abast: bucs d’assaig, sala de concerts, tallers musicals, xerrades i conferències, xarxa d’intercanvis, informació i assessorament, recursos tècnics i personal especialitzat.

 

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda