Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Jam Sessions a Boca | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140
jam nov2013 w

Jam Session

Segons el diccionari de Boca Nord, Jam Session és l’acció d’ajuntar músics de diferents procedències en un espai on puguin ajuntar-se, conèixer i creat improvisacions i exploracions acústiques, multiestilístiques (rock, funk, hip hop, soul, rumba, jazz…)

Les Jam Sessions són un dels cicles propis del centre. És celebren tots els primers divendres de mes(21h) i s’han convertit en un primer escenari per músics molts joves per compartir escena i coneixements amb altres músics més experimentats. Aquestes Jam estan dinamitzades pels propis joves i tenen una personalitat oberta tant als músics que assagen habitualment al Boca Nord, com altres músics de la ciutat que vulguin participar.

De 21h a 22.15h TOTS SOM MÚSICA!*
De 22.15h en endevant, només improvisació i alguna versió que altre.

*TOTS SOM MÚSICA!  (un projecte d ‘Stefan Häublein)
Tota la gent que diu “Sempre volia tocar un instrument!” però mai ho han fet, són el principal grup destinatari de “tots som música!”Sereu motivats a pujar a l’escenari i tocar una part d’un tema conegut/popular per descobrir la màgia que un sent a tocar música en un grup.
L’objectiu és aprendre a tocar els patrons simplificats d’un tema preseleccionat i arribar a tocar una part de la cançó junts amb altres principiants. El resultat serà un grup de gent que mai ha tocat un instrument , interpretant una part famosa d’una cançó ben coneguda davant de la resta del públic de la jam.

La Idea:
Qualsevol persona aprèn molt més ràpid si gaudeix el que fa / estudia / practica. S’aprèn molt més ràpid amb el factor alegria i tocar junts gairebé sempre garanteix aquesta diversió que busquem.

Primera part:
Introducció al tema amb mostres audibles (visuals si possible).
Un professor de música explicarà d’on ve l’estil de música, els seus orígens i les seves característiques, el trajecte que va agafar aquest estil / tema. Es donarà una breu anàlisi musical sobre el tema que es tocarà més tard.

Segona part:
El professor farà jocs rítmics de palmes o peus amb el públic. Aquests ritmes seran basats en els ritmes tocats pels diferents instruments que es fan servir de la cançó preseleccionada per demostrar que fàcil pot ser i animar la gent a pujar i fer el mateix amb un instrument.

Tercera part:
Se suposa que hi haurà un grup de músics novells del públic tocant i els professors ajudaran perquè aconsegueixin durant 30min(aprox.) tocar la part de la cançó famosa d’aquesta nit.

Facebook Jam Session Boca Nord

 

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda