entitatsradio

BocaRàdio

marato2016-fotofinishBoca Ràdio és l’emissora gestionada per l’Associació Juvenil d’Amics i Amigues de la Ràdio d’Horta-Guinardó, una entitat sense ànim de lucre d’aquest districte de Barcelona que des del 2005 porta a terme aquest projecte des del barri del Carmel!

Oberta a qualsevol jove que vulgui fer ràdio a través d’un model de funcionament associatiu. L’emissora emet durant les 24 hores del dia pel 90.1FM i la nostra web via streaming. De la seva gestió i programes se n’encarreguen totes les persones associades, joves que hi dediquen bona part del seu temps lliure.

A l’AJAARHG considerem el mitjà radiofònic una eina pel desenvolupament personal, i volem aprofitar aquest mitjà per donar veu a les persones i col•lectius invisibles, i moltes vegades ignorats, que treballen per fer una societat millor.

Des de Boca Ràdio volem tractar temàtiques com ara: l’antiracisme, el dret a la migració i la interculturalitat; el feminisme, la igualtat entre gèneres i els drets LGBT+; les propostes econòmiques alternatives (solidàries i cooperatives) i la lluita de classes; el lliure accés a la cultura i la tecnologia; els models d’educació alternativa, de qualitat i inclusius; el dret a la sanitat universal, i a l’habitatge de qualitat; i en general tot allò que dignifiqui la vida de les persones, que potencia la qualitat democràtica de la societat i que lluita contra les discriminacions per nivell sociocultural, per edat, llengua, etc.

Aquí podeu trobar tots els nostres Podcasts.

Facebook:   facebook.com/bocaradio

Twitter:        twitter.com/bocaradio

Instagram:   instagram.com/bocaradiobcn