entitatsradio

BocaRàdio

L’Associació Juvenil Boca Ràdio té com a missió gestionar un mitjà de comunicació per la Transformació Social, i ho fa des de l’any 2005 amb Boca Ràdio 90.1FM. L’entitat va ser constituïda al 1995 i l’emissora que impulsem emet durant les 24 hores del dia pel 90.1FM i al nostre web via streaming.

1. foto ago18 aj boca ràdio

A l’Associació considerem el mitjà radiofònic una eina social, i la utilitzem per afavorir el desenvolupament personal i col·lectiu donant veu a diferents agents que treballen per fer una societat millor; ho fem sense afany de lucre, i el projecte creix dia a dia gràcies al treball de tots i totes les joves associades que donen part del seu temps. I no només fent ràdio! sinó també preparant actes col·lectius, concerts, reunions i formant-se! Tot es conforma a un Consell de Redacció on es decideixen els espais radiofònics.

Realitzem la nostra activitat associativa i radiofònica per la Transformació Social a través de quatre Àmbits: Feminisme, Interculturalitat, Joventut i Comunitat. Ens heu d’imaginar com una assemblea de joves que decideixen quins temes tractaran als seus continguts radiofònics més que com una serie de programes de ràdio que es posen d’acord per emetre pel mateix lloc, de fet no lloguem els estudis per aquest propòsit; aquí és important assenyalar que més que unes instal·lacions de material radiofònic… la força del projecte radica en fer emergir una veu col·lectiva i juvenil, a través de la ràdio perquè ens encanta 😉

Per tant, independentment que hagis fet ràdio mai o no, si et motiva comunicar d’una manera diferent a la dels mitjans de comunicació tradicionals i de masses, aquesta és la teva entitat: oberta al jovent que vol fer ràdio a través d’un model de funcionament associatiu.

Com a Associació amb seu a l’Espai Jove Boca Nord, estem molt agraïdes del recolzament que ens dóna el centre i el seu equip; no obstant no som només la ràdio de l’espai jove, sinó que a l’Associació entenem que tota la ciutat de Barcelona és el nostre marc territorial de comunicació!

Aquí podeu trobar tots els nostres Podcasts.

Facebook: facebook.com/bocaradio

Twitter: twitter.com/bocaradio

Instagram: instagram.com/bocaradiobcn

 

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda