Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Circ | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140
CURSOS I TALLERS 5 Revisar -falten fotos-

Circ

Per als tallers disposem d’una sala habilitada per la pràctica de la dansa, el ball, les arts escèniques, i tècniques de circ.

Les inscripcions seran del 12 al 29 de març de 2018. L’horari d’inscripció de 17 a 21.30h. I l’inici dels tallers serà a partir de la setmana del 9 d’abril de 2018.
El pagament dels tallers s’haurà d’efectuar dins del període d’inscripció. Es pot pagar en efectiu o amb targeta. Les inscripcions es faran per ordre d’arribada.
El preu del taller correspon a tot el trimestre (8, 9 o 10  sessions).
UNA VEGADA COMENÇAT EL TALLER NO ES RETORNARÀN ELS DINERS.

IMPORTANT: Els tallers de circ (nivell INICIACIÓ) hauran de fer una pre-inscripció a rafa@bocanord.cat (nom i cognoms, telèfon mòbil i edat) perquè si es supera el nombre màxim d’alumnes del taller es farà un sorteig públic el divendres, 16 de març de 2018.

TRAPEZI
Dijous de 18 a 19,30h. (grup iniciació) 
Preu: 66,29€ – 10 sessions
GRUP DE TRAPEZI
Dijous de 19,30 a 21,30h. (grup intermedi-avançat)
Preu: 89,32€ – 10 sessions
Com tots els tallers de circ de l’Espai Jove Boca Nord aquest és un dels tallers amb més èxit.
Amb el nostre professor podràs aprendre les nocions bàsiques del treball amb el trapeci (tècnica, figures…) on l’ecalfament i els exercicis previs tenen també una funció molt important. Un taller perfecte per mantenir-te en forma.

TELES
Dimarts de 19 a 20’30h. (grup iniciació)  
Preu: 60,29€ – 9 sessions
GRUP DE TELES
Dimarts de 20’30 a 22,30h. (grup intermedi-avançat)
Preu: 80,39€ – 9 sessions
Un intent per desafiar la gravetat, investigar, jugar i gaudir de noves formes d’expressió i moviment a l’ésser humà.

Les classes es desenvoluparan amb una primera part introductòria d’escalfament i preparació física per condicionar el cos en aprendre moviments bàsics en teles acrobàtiques perquè, al llarg del curs, es puguin desenvolupar figures més complexes així com seqüències, improvisacions i coreografies segons el nivell de cada un.
Rubén Menjíbar – professor de teles

GRUP DE TELES I TRAPEZI
Dilluns de 18 a 20h (grup intermedi-avançat)  
Preu: 80,39€ – 9 sessions
TELES I TRAPEZI
Dilluns de 20 a 21,30h (grup iniciació)
Preu: 60,29€ – 9 sessions 
En aquest taller pots provar les dues tècniques. És un taller et dona la oportunitat (si no pots apuntar-te a teles o a trapezi) de practicar aquestes dues disciplines del circ tant de moda en l’actualitat.
Professora de teles i trapezi: Inés Guardia

CREACIÓ ARTÍSTICA (teles, trapezi, corda, aro…)
Dimecres de 21 a 23h.
Preu: 89,39€ – 9 sessions
Boca Nord posa a disposició dels alumnes un taller on no només aprendràs tècniques de circ amb aèris sino que podràs treballar durant tot l’any la part escènica i artística de la teva disciplina.
Professora de teles i trapezi: Inés Guardia

CLOWN
Dimecres de 18 a 19,30h.
Preu: 69,29€ – 9 sessions
Curs impartit per la Merche del Rinclowncito

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda