Convocatòria Residència de Creació Escena Nord 2018


Logo Escena Nord 2018

RESIDÈNCIA DE CREACIÓ ESCENA NORD

L’Espai Jove Boca Nord amb la col·laboració de la Casa d’Oficis de l’Espectacle en viu, (programa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya* en el marc del Projecte treball als barris), engega la vuitena residència de creació ESCENA NORD.

L’objectiu principal d’aquesta convocatòria és afavorir la creació jove, donant suport a grups i companyies emergents de la ciutat. És per això que convoquem aquesta residència en la que busquem un projecte creatiu d’arts escèniques.
La residència es dirigeix a artistes amb projectes originals i inèdits, tot i acceptar adaptacions d’obres i/o guions. Es valorarà especialment la innovació i solidesa del projecte. Les obres poden ser muntatges de textos clàssics o contemporanis, de nova dramatúrgia (originals o adaptacions), de circ, multidisciplinaris, musicals, o d’altres disciplines escèniques o de creació col·lectiva, i han de trobar-se en disposició de ser muntats i representats públicament.
Un aspecte que defineix el jovent del nostre temps és el desig de la recerca d’altres maneres d’interpretar la cultura, i com a mostra, veiem contínuament al carrer nous tipus de muntatge i obres artístiques.
Precisament, si alguna cosa es pot destacar de l’Espai Jove Boca Nord és la varietat de disciplines artístiques que procurem incloure a la nostra oferta habitual: música,
teatre, dansa, circ, “performance”, accions, poesia, trapezi, clown, etc… Ens agrada apropar-nos a qualsevol activitat o escenificació cultural que proposin els joves, i en aquest sentit, donem sortida al màxim possible d’activitats d’aquesta mena.

DESTINATARIS

El projecte s’adreça a joves creadors i col·lectius professionals o en vies d’inserir-se en la professionalització. La mitjana d’edat de tots els membres de la companyia, no podrà superar els 35 anys.

LLOC I TERMINIS DE PRESENTACIÓ
El període per presentar projectes a la residència ESCENA NORD serà entre el 15 de març de 2017 i restarà obert fins el 26 de maig de 2018.
La forma de presentació serà:
● Per correu postal, dirigit a l’Espai Jove Boca Nord – Residència Escena Nord 2017 (C/ Agudells, 37-45 08032 Barcelona)
● Presencialment a l’oficina de l’Espai Jove Boca Nord, Agudells, 37-45 08032 Barcelona. De dilluns a divendres entre les 08:00h – 15:00h.
● Per correu electrònic a l’adreça produccio@bocanord.cat

En aquest enllaç podeu trobar les bases del concurs-residència Escena Nord 2018:

Bases Escena Nord 2018

Formulàri d’inscripció:

Inscripcio Escena Nord 2017

Els projectes es poden presentar en format paper i/o digital.

El veredicte del jurat es farà públic el 18 de juny de 2018 a través de la web www.bocanord.cat
El premi pot quedar desert.

ESPAI JOVE BOCA NORD

Agudells, 37-45 08032 – Barcelona

A/e: produccio@bocanord.cat

Tel. 934299369 www.bocanord.cat

Organitzat per:

Espai Jove Boca Nord

Logo Boca Nord

Amb la col·laboració de:

Logo Ajuntament-Barcelona Activa

Casa d’Oficis de l’Espectacle en viu

Projecte Treball als barris

Amb el suport de:

Logo SOC     Logo Generalitat de Catalunya Logo Ministerio de empleo

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda