Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 ARTS + IES: Fem un fanzin Feminista | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140 Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:1407742E:SSL routines:func(119):reason(1070) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61 Warning: file_get_contents(): Failed to enable crypto in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61 Warning: file_get_contents(http://www.barcelona.cat/brand/banner/ca/espai-jove-boca-nord2015.html): failed to open stream: operation failed in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61

ARTS + IES: Fem un fanzin Feminista

Dijous 15 març, 11.00h a 13:00

ARTS + IES MARÇ

Projecte de activitats per adolescents i joves des de els Instituts i centres educatius del Dte.Horta Guinardò. Aquest més de novembre presenta:

“Fem un fanzin Feminista!”

A càrrec de Marta Cartu – il·lustradora, artista i tècnica de servei educatiu del Museu del Disseny de Barcelona

L’objectiu de l’activitat és reflexionar sobre el feminisme de forma transversal a través de l’autoedició i les narratives visuals.

Com a artista, treballo el feminisme com una construcció de l’identitat i la subjectivitat, és a dir, des de narratives visuals experiencials, i per tant, entenent la realitat des de la pluralitat dels diferents feminismes. Així doncs, el meu objectiu durant l’activitat és el de treballar des d’un rol que acompanyi als assistents a reflexionar sobre aquest tema i a descobrir-hi diferents mirades.

 

L’activitat es desenvoluparà en dues parts. Durant la primera part, es buscarà un espai de reflexió per a realitzar un brainstorming visual sobre els diferents temes plantejats, i mica en mica ens endinsarem en el món del feminisme i les narratives visuals a través de llibres i fanzines per a explorar, tenint per objectiu construir entre tots i totes un diàleg per a re-pensar el feminisme des de la nostra realitat. La segona part del taller consistirà en realitzar, amb tot el grup-classe, un fanzine autoeditat en el que cada assistent realitzarà una pàgina, formant finalment part d’un conjunt, treballant amb conceptes i materials propis del gènere (narratives visuals i textuals, collage, dibuix, rotuladors, fotocòpies, etc.). D’aquesta manera, a més de construir una experiència, també construirem un objecte que podrem tant endur-nos com deixar a la Fanzinoteca de Bocanord.

 

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda