Festival BROT : Skatológikos + Eko Band + Fusion Inbassion + La Ludwig Band

Dissabte 7 d’abril a les 21h amb entrada lliure

2a semifinal del Festival BROT

Amb els concerts dels grups:
SKATOLÓGIKOS
fusion inbassion

EKO BAND

EKO BAND


FUSION INBASSION
fusion inbassion

LA LUDWIG BAND
la ludwig band sense nom

El Brot és un concurs de bandes joves que pretén donar impuls als nous talents emergents de la nostra ciutat, recolzant les bandes novelles i oferint-les un altaveu que els serveixi per a donar-se a conèixer.

És, a més, un projecte que promourà també la incorporació de noves bandes joves al circuit d’equipaments juvenils i musicals de la ciutat. Centres que ofereixen recursos per a la creació musical, disposen de bucs d’assaig, d’estudis de gravació i produeixen una activitat i una programació musical de qualitat.

pano web

Volem treballar per a la difusió de les bandes seleccionades, mitjançant els màxims mitjans de promoció i potenciant, d’aquesta manera, la música en viu.Us convidem a consultar les bases i la resta d’informació que trobareu al bloc. Animeu-vos a participar i feu-nos arribar la vostra música. Sigueu o no seleccionats per al circuit de concerts, en farem difusió al bloc!

Us hi esperem! Animeu-vos a créixer en el circuit musical de la ciutat amb el Brot!

T’esperem del 7 d’abril al 5 de maig per gaudir de música en directe i concerts gratuïts per tota la ciutat.

Totes les actuacions:
Cronograma-concerts-Brot-2018

Facebook: https://www.facebook.com/FestivalBrot

Ominira – Guanyador Brot 2017


On Stage – Guanyador Embrió 2017

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda