clipexpress
Categoria: Activitats, Agenda.

BVS18: Estrena Clip’Express i Concert Ominira

clipexpress

Divendres 9 de març,  21.30h, sala d’Actes del Bocanord.

El Clip’Express va ser un taller de Videoclip on una de les bandes dels bucs d’Assaig de Bocanord, va proposar una cançó bé bravada i un guió per fer el seu videoclip. Va guanyar Ominira amb “In a few words“, que vam posar en contacte amb Nica Fazio.

Durant la primera setmana de Barcelona Visual Sound, es dóna el rodatge del Videoclip en format “exprés”. L’estrena del nou Videoclip es farà aquest dia, després del passi oficial de la categoria de videoclip a concurs pel premi públic. Tanquem la nit amb el concert dels guanyadors OMINIRA.

[20.30h Passi oficial de la categoria de videoclip a concurs pel premi públic.]

21.30h Estrena Nou Videoclip “In a few words” / Ominira per Nica Fazio

22.00h Concert Ominira + Visuals de Julia Girò
Ritmes calents i melodies refrescants, crits de ràbia i alegria, percussions selvàtiques i sonoritats misterioses. Ominira -que significa llibertat en ioruba- es presenta com un trio insòlit de guitarra, trompeta i electrònica que explora el món del dub i del trip-hop ètnic en busca d’un nou nínxol musical que conquerir… Música poc convencional però fàcil d’escoltar i que convida a endinsar-se en una esfera espiritual en la que la natura hi té una presència inequívoca.

Entrada lliure.

visual sound_logo_15edicio

AQUESTA ACTIVITAT ESTA PROGRAMADA DINS EL MARC DEL FESTIVAL BARCELONA VISUALSOUND 2018. Per més informació, aquí!

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda