fuego
Categoria: Activitats, Agenda.

BVS18: Nit VisualSound: Atzur + Joana Moher + Fuego

Dissabte 10 de març,  21.00h, sala d’Actes del Bocanord.

Espectacles de Atzur + Joana Moher aka Lu + Fuego

Una nit amb 3 espectacles en què el component artístic visual és primordial: Atzur, una companyia en residencia que farà una mostra del seu treball workinprogressJoana Moher aka Lu, artista plàstica sonora i visual, i Fuego, un trio que acompleix amb la improvisació com eina visual i sonora, que utilitza l’aleatori i l’error com a arma creativa.

/////

21.00h. PLA.DUR de Atzur

“Aurora treballa netejant pisos turístics. Li agrada fer bé la seva feina, fer net a fons. Però el contra rellotge de l’empresa pressiona, i les cervicals, i el salari mínim i la invisibilitat i la càrrega de les tasques que li queden per fer quan torni a casa i… comença a sentir un impuls irrefrenable que la duu a fer una petita acció que tindrà conseqüències d’una dimensió gairebé surrealista.

Projectors construïts artesanalment que, a la vegada, són els envans de 8 pisos d’un mateix bloc i els objectes de la taula d’un esmorzar acabat a mitges i l’skyline d’una ciutat, segons com i que els projecti. La Barcelona de l’especulació immobiliària, coreografies de visuals “sinestèsics” i una narració feminista construïda en directe per dues performers detallistes

http://atzur.info/

atzur02

//////

21.30h Joana Moher aka Lu

Artista Sonora-plàstica i Ràdio-crònica, amb un espectacle performatiu audiovisual on presenta les seves composicions, que són bàsicament arxius de sons concrets One-Take Low-Fi.

 

//////

22.15h Fuego

Trio que acompleix amb la improvisació com eina visual i sonora, que utilitza l’aleatori i l’error com a arma creativa. Pablo Miranda, Dana Spiralize (VJ) i Pablo Volt.

http://fuego-derrite.com

FUEGO_web-12

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda