cartell
Categoria: Activitats, Agenda, exposicions.

“Nada puede malir sal” – Exposició col·lectiva

S’allarga fins el 16 de març a l’Espai Jove Bocanord

“Nada puede malir sal” – Expo col·lectiva amb la participació de: Ariadna Benavides, Brigitte Guerra, Cristina Vacas, Elisa Battiston, Helena Julià, Inês Saldanha, Laura Villena Díaz, Maria Ramirez, Ona Harster Prats, Olga Moreno, Reyes Portas Rodriguez. Coordinació de Irma Marco.

////
Exposició col·lectiva resultant del curs d’instal·lació artística i nous formats expositius. “Nada puede malir sal” és un compendi d’instal·lacions que la seva temàtica gira entorn de l’error i les seves múltiples interpretacions.

DETALLE 1

P_20180131_205113

 

////
L’ESPAI JOVE BOCA NORD llança aquesta iniciativa – CURS D’INSTAL·LACIÓ I NOUS FORMATS EXPOSITIUS – a partir de la programació regular del seu espai d’exposicions amb l’objectiu de formar joves artistes en l’àmbit de les arts plàstiques i visuals en processos d’instal·lació, en la línia més del pensament artístic, que de la instal·lació com a eina de muntatge en si mateixa. Proposa a més crear un format de comissariat espontani i fresc, a partir dels artistes participants d’aquest taller.

 

logo espai art

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda