Imagen acceso
Categoria: Agenda.

En Medio – Projecte de Mediació

Project de mediació en curs. Presentació i inauguració: 23 març

Des de l’Espai Jove Boca Nord es va convidar ILIUM Col·lective per pensar i portar a terme un projecte de mediació cultural al barri del Carmel.

Va sorgir “EN MEDIO”, com un procés artístic i d’investigació sobre el patrimoni històric, humà i simbòlic, al voltant de un personatge del Carmel. Aquell projecte es presentarà al final de març amb una xerrada i exposició. (més informació a www.bocanord.cat, amb actualitzacions del projecte).

Docu

Aquest projecte vol indagar en la memòria d’un espai concret, un solar, que en el seu passat hi va viure Manola Rodríguez, històrica activista antifranquista del Carmel. Una referència a nivell local en la lluita feminista, antifaixista, sindicalista i comunista. Amb aquest projecte volem ficar en valor el seu desig de que casa seva pogués tenir una continuïtat d’ús social i públic al barri. Volem activar aquest espai i indagar en les múltiples capes que puguem travessar, experimentar i amb això transformar.

 

Una iniciativa de l’Espai d’Art Jove Bocanord

logo espai art

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda