power trio
Categoria: ADOLESCENTS, Agenda, Música.

Brush + Alison Darwin + The Garnet (rock)

Divendres 23 de febrer a les 21h amb una entrada de 3€*

Triple concert de rock, de grups joves de Barcelona, amb format de power trio!
power trio - brush alison darwin the garnet

BRUSH
brush 3x1

L’estiu de 2017 Albert a la guitarra elèctrica, Morgan al baix i veu, i Nana a la bateria, formen el grup Brush.
El seu so, beu del rock dels 60 i 70, amb una formació clàssica de power-trio. Malgrat la seva joventut i el poc temps que porten junts, tenen una proposta molt sòlida i contundent.
Ara mateix tenen tres temes propis al youtube i van fent concerts per donar a conèixer la banda. Decideixen presentar-se al DMJ 2017 (concurs de grups de música de Gràcia) i el guanyen.

Les influències musicals principals són grups i músics com The Jimi Hendrix Experience, Cream, Alice in Chains, Jefferson Airplane, SOAD, Nirvana, The Rolling Stones i, cada cop més, músiques ètniques, sobretot l’Índia i la Xina, però cal veure on els portarà tot això.
Escolta la seva música al canal de youtube.

ALISON DARWIN

alison darwin w

Alison DARWIN és un grup barceloní format trio (Laura: guitarra i veu / Aleix: baix / Josep: bateria i cors). Defineixen el seu estil com power pop amb elements rock, encara que els agrada barrejar diferents ritmes i estructures. Les seves cançons, escrites en anglès, parlen de temes diversos, des de les inseguretats fins a la societat actual. Però sempre des d’un punt de vista introspectiu.

 

THE GARNET
THE GARNET

The Garnet és un grup de hard rock que es va crear amb la intenció d’aportar nova sàvia a l’escena musical actual amb un rock and roll vibrant. La banda, una formació que beu dels clàssics power trios dels 60’s i 70’s, ha anat creant un show premiat en varies ocasions (Rockvolution Bands War, Cirera Rock, FM UAB, Delayta’ns). Ara es disposen a fer esclatar l’escenari amb la seva característica actitud elèctrica i les noves cançons del seu EP homònim.
Miguel Ángel Cuadrado – Veu i Guitarra
Marc Enzo Belligoi – Baix
Pau Martínez – Bateria

 

*La entrada és 100% pels músics

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda