Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Transformació Musico-Social | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140

Transformació Musico-Social

Dissabte 27 de gener a les 19h amb entrada lliure

1a Jornada de Transformació Musico-Social

Volem destacar i visualitzar diferents projectes musicals amb un alt contingut de transformació social, per si algú encara dubta del poder transformador que te la música.
La jornada està dividida en dues parts, una teòrica-informativa i una de pràctica-exhibició.

transformacio musico-social w

0- Concert Inaugural del Cor Sant Pau dirigit per  Gabriel Kulisevsky Plaza.
cor sant pau

1- Espai Bar – Presentació de Projectes i Debat.
* Basket Beat
* Cercles de Percussió
* Musicoteràpia Bcn
* Cor Sant Pau

BASKET BEAT – Josep Maria Aragay i David Sitges Sardà.
BASKETBEAT
Basket Beat és una metodologia per desenvolupar habilitats per a la vida (especialment aquelles que fan referència a aprendre a aprendre i aprendre a conviure) mitjançant l’aprenentatge i creació musical en grup amb pilotes de bàsquet, que són el nostre instrument. Tot i que la nostra metodologia és vàlida per tot tipus de grups, l’Associació Basket Beat té especial interès en aquells col·lectius amb menys oportunitats i/o en situació de risc.

CERCLES DE PERCUSSIÓ
pau gimeno i tambors

MUSICOTERÀPIA BCN – Cristina Villafranca i Garreta

MUSICOTERAPIA BCNcristina villafranca garreta

Cristina Villafranca Garreta és Psicòloga sanitària col·legiada, Psicoterapeuta, Musicoterapeuta, Músic i cantant.
Especialista en salut mental, desenvolupament i anàlisi personal. Docent.
Directora i fundadora de “MusicoterapiaBCN Psicologia i musicoteràpia clíniques” www.musicoterapiabcn.com
Col·labora en diverses entitats de salut mental com Salut mental Gràcia, Salut Mental Catalunya i Llars Respir de la Diputació de Barcelona entre d’altres.
Actualment, des de 2016, es forma com  a Psicoanalista Lacaniana a la Secció Clínica de Barcelona – Institut del camp freudià. (SCB-ICF)
És membre del grup ode investigació “Autisme i Psicosis” de la (SCB-ICF) i del seminari “Autisme, Música i veu” (Centre l’Alba).
És Membre del grup de treball de Musicoteràpia la secció clínica de l’escola Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
Des de 1999,  és Vocalista en diverses bandes Barcelonines de rock i psicodèlia i membre de diversos grups improvisació musical.

 

CORAL CANTA SANT PAU – Gabriel  Kulisevsky Plazagabo

Gabriel Kulisevsky Plaza (director de la coral Canta Sant Pau), actualment treballa com a tècnic de recerca a l’hospital de la Santa Creu i Sant Pau on desenvolupa activitats de musicoteràpia i investigació en diferents àmbits (dany cerebral, malaltia de Parkinson, malaltia de Huntington i Conductes addictives). La seva formació parteix de la base de mestre en especialitat de música, posteriorment va realitzar  un màster de musicoteràpia, i una especialitat de musicoteràpia neurològica. Actualment està cursant un màster de neuropsicologia.
Al Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, mitjançant el cant, s’afavoreix  la recuperació del llenguatge en persones amb Afàsia. L’afàsia és una afectació en la capacitat de produir i/o comprendre el llenguatge, malgrat la persistència d’un grau suficient d’intel·ligència i la integritat de les vies motores o sensorials i dels òrgans de la fonació o de l’audició, a causa d’una lesió cerebral.

Entrevista amb la coral: https://www.youtube.com/watch?v=GQXdl1-NI7M
Maria Cambray i la coral Canta Sant Pau  https://www.youtube.com/watch?v=xXM4_ojhZU0

 

2- Sala Actes  – Concerts 21h
BASKET BEAT
Assaig obert de l’espectacle “Basket Beat”, la nova creació de la Big Band Basket Beat Barcelona, resident a l’Espai Jove Boca Nord. Música feta amb instruments musicals i pilotes de bàsquet!
basket beat banda

CERCLE DE PERCUSSIÓ – Obert per a tots i totes, sàpigues música o no. Nosaltres posem els timbals, tu porta el ritme!

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda