irene reig 2018 w
Categoria: Agenda, Música.

Irene Reig + E. M. St Gervasi – Jazz a la Boca

Dissabte 20 gener – 19h amb entrada lliure

Aquest 2018, arribem a la novena  edició del Jazz a la Boca.
El cicle de jazz jove de l’Espai Jove Boca Nord, té una periodicitat mensual (de gener a maig) i el seu objectiu és promoure les bandes de jazz compostes per músics joves de l’escena de Barcelona.

També volem mostrar les joves promeses vinculades a Escoles de Música del barri i ciutat, així oferint primers escenaris a joves de 13-20 anys.
9e-Jazz-a-la-Boca_2 web

En aquesta edició destaquem, dos joves músics que ja han participat al jazz a la boca que venen amb els seus discos debut des d’Amsterdam, on segueixen la seva formació: Irene Reig i Héctor Floría. També volem comentar la descarada joventut de Mar Vilaseca, acompanyada per l’estimat Roger Mir (Supersax) i Marçal Perramon, aquest segon de l’escuderia de la Sant Andreu Jazz band i recomanat pel mentor Miguel Zamarripa. David Carcelén és un clàssic del barri d’Horta i conegut del Boca Nord, que presenta el seu projecte de jazz fussió. I també destaquem que tindrem la col·laboració de 5 escoles de música als 5 concerts. Que no pari la música!

irene reig 2018 w

VIEWS és el primer àlbum liderat per la saxofonista Irene Reig. Cada cançó reflecteix moments i imatges especials: records de Barcelona, Amsterdam i Filadèlfia, les ciutats en les que ha viscut. El disc va ser enregistrat a Filadèlfia a l’estudi de Temple University. Després d’un any de l’enregistrament, el quintet ve a presentar aquesta música a l’Espai Jove Boca Nord.

Irene Reig, repeteix participació al Jazz a la Boca, anteriorment liderava el grup The Bop Collective, i també va estar de convidada amb Smack Dab.

Irene Reig – 1993 –  Saxo alt i Composicions
Joan Mar Sauqué – 1996 –  Trompeta
Roger Santacana – 1995 – Piano
Xavi Castillo – 1990 – Contrabaix
Joan Casares – 1993 –  Bateria

 

La Escola de Música que obrirà aquest 9è Jazz a la Boca és l’Escola de Música de Sant Gervasi.
escola musica sant gervasi

Vols conèixer la història del JAZZ A LA BOCA ?

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda