Jam Session amb Bob Gonzales

Divendres 12 de gener a les 21h amb entrada lliure

Comencem l’any 2018 amb la estimada JAM SESSION del Boca Nord. Les Jam Session, son trobades de músics, per compartir la joia de la música en directe, el fet d’improvisar, jugar, aprendre i sobretot passar-ho bé. Són benviguts tots els estils musicals i tots els nivells i edats. No es tracta de saber qui toca millor, sinó, aprendre de totes!
j4f

A les 21h fem l’Escenari Obert: Miniconcerts de grups amics dels Bucs de Boca Nord.
De manera extraordinària, rebrem a una cantautora mallorquina, que ens farà 30 minuts del seu repertori, Ana Martí.
ana marti

I després d’ella tenim els amics de Black Gearbox.
black gearbox karmela fest 2017

A les 22h començarà la Jam, pròpiament dita,  aquesta vegada coordinada, per primera vegada per l’ex-veí del barri del Carmel, Bob Gonzáles, amic i estimat músic (piano, teclats, guitarra, bateria, producció electrònica…), involucrat en projectes com Tape B, Apac, Malachi Estéreo, Mueveloreina.
També imparteix tallers musicals a l’Espai Jove La Bàscula… Ell serà el facilitador, que ajudarà a muntar els combos i farà de la Jam del Boca Nord, una experiència única.
bob gonsales

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda