Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Les Cruet + Za!: Concert pro Boscos de Galiza | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140

Les Cruet + Za!: Concert pro Boscos de Galiza

Divendres 19 de gener a les 21h i amb entrada solidària de 5€.
El passat mes d’octubre un cúmul d’incendis van destruir moltíssimes hectàrees de bosc a Galícia. Aquest concert pretén recaptar fons per a associacions dedicades a la replantació responsable i a tenir cura de la fauna afectada.

Organitza: El col·lectiu assambleari Ojalá esté mi bici, porta més de 200 concerts organitzats a terres barcelonines i just fa un any van venir a Boca Nord a realitzar un homenatge a Radio Bronka.
za creuet

En aquesta ocasió tindrem les actuacions dels grups:
Horaris:
21h venta entrades
21:30h obrim portes
22h concert les cruet (60’)
23h canvi escenari
23:15h concert Za! (60’)
0:30h final

LES CRUET
les_cruet_top
Les Cruet són un cop de puny melòdic i bestial, una barreja de Janis Joplin i Exene Cervenka dels X, de punk ibèric 5 Jotas i ruralitat animista quotidiana. No hi ha res semblant: són una torrentada, un revulsiu, una alegria furiosa. Pomes agres és el seu primer disc, només un grapat de cançons, i, tanmateix, l’adhesió és instantània: se’t queden gravades al cap, reconeixes la crida atàvica, el senyal pactat, i sense pensar-t’ho dues vegades, arrenques a córrer cap a allà on van. Laura Crehuet (veu i guitarra) està acompanyada en aquest projecte per Narcís Prat (bateria), Oscar Montero (baix) i Xavi Garcia (guitarra). Extret de la pàgina de Bankrobber.

ZA!
ZA ILUSTRACIO de alain fortion

ZA! és un grup format per dues persones i més de dos instruments. Sonen a diverses coses, totes alhora: baixos gruixuts i distorsions pesades, ritmes ancestrals, free-jazz, noise, psicodèlia, cants dels pastors de Tuva, Monty Python, post-rock de capes i capes, drones, electrònica analògica i tot el que el porti calentet.

Els Za! han publicat fins a la data:
– Eki Eki Eki Kazaam! (2006, practico Records)
– Macumba o Mort (2009, Aquarel·la / Gandula)
– Chez Alphonse # 1 7 “Split with Nisei (2011, Gandula / Bcore)
– Megaflow (2011, Aquarel·la / Gandula (ESP), Discorporate (GER), Moorkworks (JAP))
– Wanananai (2013, Gandula / Discorporate / Valve / The Audacious Art Experiment)
– Loloismo (2015, Gandula / Valve / Moorworks / The Audacious Art Experiment & Hot Salvation)

Za! han tocat en directe directe unes 500 vegades per diferents països i continents: Estats Units, Canadà, Japó, Austràlia, Rússia, Brasil, Alemanya, Moçambic, Swazilàndia, Suïssa, Itàlia, Anglaterra, Bèlgica, Eslovàquia, Polònia, Holanda, França, Portugal i Espanya.

També són membres fundadors del projecte d’improvisació conduïda L’Orquestra del Cavall Guanyador, i han fet col·laboracions en directe amb Damo Suzuki (CAN), Ángel Deradoorian (Dirty Projectors), Pony Bravo, Les Aus, Nisei, Betunizer, Mishima, entre d’altres.
*Il·lustració d’Alain Forton

 

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda