Les Cruet + Za!: Concert pro Boscos de Galiza

Divendres 19 de gener a les 21h i amb entrada solidària de 5€.
El passat mes d’octubre un cúmul d’incendis van destruir moltíssimes hectàrees de bosc a Galícia. Aquest concert pretén recaptar fons per a associacions dedicades a la replantació responsable i a tenir cura de la fauna afectada.

Organitza: El col·lectiu assambleari Ojalá esté mi bici, porta més de 200 concerts organitzats a terres barcelonines i just fa un any van venir a Boca Nord a realitzar un homenatge a Radio Bronka.
za creuet

En aquesta ocasió tindrem les actuacions dels grups:
Horaris:
21h venta entrades
21:30h obrim portes
22h concert les cruet (60’)
23h canvi escenari
23:15h concert Za! (60’)
0:30h final

LES CRUET
les_cruet_top
Les Cruet són un cop de puny melòdic i bestial, una barreja de Janis Joplin i Exene Cervenka dels X, de punk ibèric 5 Jotas i ruralitat animista quotidiana. No hi ha res semblant: són una torrentada, un revulsiu, una alegria furiosa. Pomes agres és el seu primer disc, només un grapat de cançons, i, tanmateix, l’adhesió és instantània: se’t queden gravades al cap, reconeixes la crida atàvica, el senyal pactat, i sense pensar-t’ho dues vegades, arrenques a córrer cap a allà on van. Laura Crehuet (veu i guitarra) està acompanyada en aquest projecte per Narcís Prat (bateria), Oscar Montero (baix) i Xavi Garcia (guitarra). Extret de la pàgina de Bankrobber.

ZA!
ZA ILUSTRACIO de alain fortion

ZA! és un grup format per dues persones i més de dos instruments. Sonen a diverses coses, totes alhora: baixos gruixuts i distorsions pesades, ritmes ancestrals, free-jazz, noise, psicodèlia, cants dels pastors de Tuva, Monty Python, post-rock de capes i capes, drones, electrònica analògica i tot el que el porti calentet.

Els Za! han publicat fins a la data:
– Eki Eki Eki Kazaam! (2006, practico Records)
– Macumba o Mort (2009, Aquarel·la / Gandula)
– Chez Alphonse # 1 7 “Split with Nisei (2011, Gandula / Bcore)
– Megaflow (2011, Aquarel·la / Gandula (ESP), Discorporate (GER), Moorkworks (JAP))
– Wanananai (2013, Gandula / Discorporate / Valve / The Audacious Art Experiment)
– Loloismo (2015, Gandula / Valve / Moorworks / The Audacious Art Experiment & Hot Salvation)

Za! han tocat en directe directe unes 500 vegades per diferents països i continents: Estats Units, Canadà, Japó, Austràlia, Rússia, Brasil, Alemanya, Moçambic, Swazilàndia, Suïssa, Itàlia, Anglaterra, Bèlgica, Eslovàquia, Polònia, Holanda, França, Portugal i Espanya.

També són membres fundadors del projecte d’improvisació conduïda L’Orquestra del Cavall Guanyador, i han fet col·laboracions en directe amb Damo Suzuki (CAN), Ángel Deradoorian (Dirty Projectors), Pony Bravo, Les Aus, Nisei, Betunizer, Mishima, entre d’altres.
*Il·lustració d’Alain Forton

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda