Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 2n Curs d’instal·lació artística | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140 Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:1407742E:SSL routines:func(119):reason(1070) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61 Warning: file_get_contents(): Failed to enable crypto in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61 Warning: file_get_contents(http://www.barcelona.cat/brand/banner/ca/espai-jove-boca-nord2015.html): failed to open stream: operation failed in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61
DETALLE
Categoria: Agenda.

2n Curs d’instal·lació artística

Curs d’instal·lació artística i nous formats expositius

2a edició / gener-febrer 2018

 >>> INSCRIPCIÓ OBERTA FINS EL 18 DE GENER <<<

cartell-curs-inst-web-2018

DATES DEL CURS: entre 22 gener i el 8 de febrer 2018 //

Sessions teórico-pràctiques: total 10h
– dilluns 22 gener – 2,5h de 18:00 a 20:30h
– dimecres 24 gener – 2,5h de 18:00 a 20:30h
– dilluns 29 gener – 2,5h de 18:00 a 20:30h
– dimecres 31 gener- 2,5h de 18:00 a 20:30h
Sessions pràctiques: preparació i muntatge: total 10h
– dilluns 5 febrer – 3h de 17 a 20h
– dimarts 6 febrer – 3h de 17 a 20h
– dijous 8 – 4h de 17 a 21
Duració del curs: 20 hores lectives

INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ COL·LECTIVA amb tots els participants:

el 9 de febrer i estarà obert al públic fins l’3 de març.

PREU CURS: 45,00€

A càrrec de Irma Marco | www.irmamarco.com/

Consulta les bases del curs instal-lacio bases 2018 aquí.

Per inscriure’s ha de omplir la ficha-inscripcion-Curso-Instalación-2018

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

L’ESPAI JOVE BOCA NORD llança aquesta iniciativa a partir de la programació regular del seu espai d’exposicions amb l’objectiu de formar joves artistes en l’àmbit de les arts plàstiques i visuals en processos d’instal·lació, en la línia més del pensament artístic, que de la instal·lació com a eina de muntatge en si mateixa. Proposa a més crear un format de comissariat espontani i fresc, a partir dels artistes participants d’aquest taller.

 Jannis Kounellis sol

PROGRAMA DEL CURS

1. DE QUÈ TRACTA?
Es tracta d’un curs centrat en la comprensió i la pràctica de la instal·lació com a recurs artístic, mentre que com tal requereix l’aprenentatge d’unes tècniques determinades que permeten contextualitzar i situar el treball artístic o aplicat sobre l’espai expositiu.

2. A QUI VA DIRIGIT
Va dirigit preferentment a joves o estudiants d’especialitats relacionades amb les arts visuals i aplicades i artistes que vulguin aprendre noves maneres de situar la seva obra en l’àmbit de la instal·lació. També està indicat per a qualsevol altra persona que sense tenir un perfil artístic vulgui entrar al món de la pràctica creativa des d’aquesta perspectiva.

3. OBJECTIUS
3.1.-Comprendre els conceptes bàsics relacionats amb la pràctica i la planificació de la instal·lació al món de l’art.

3.2.-Ser capaç de dirigir les inquietuds i potencialitats pròpies cap a noves metes i perspectives.

3.3.-Aprendre a realitzar un bon ús dels materials amb la finalitat de situar de manera òptima l’obra en un context expositiu, tenint en compte tant factors materials com a espacials, temporals o econòmics.

3.4.-Comprendre els aspectes propis de l’obra, per a partir de la reflexió sobre el concepte, la ubicació, la disposició o el material de la mateixa, poder reformular la manera de mostrar-la, fent-la més atractiva o més visible a l’espai.

3.5.-Plantejar noves possibilitats de desenvolupar l’obra en dimensions noves (dues o tres dimensions, projeccions, etc…).

4. COM HO FAREM
La metodologia emprada serà un compost de classe teòrica, en la qual ens centrarem en l’exposició i debat de conceptes bàsics, eines, tècniques i materials, i de classe pràctica, en la qual s’aplicarà l’après en el mòdul teòric, orientat principalment a la realització del treball de final de curs. El curs finalitzarà amb el muntatge d’una exposició a partir de tots els projectes desenvolupats per cada alumne durant les sessions  lectives.

Més informació en bases-curso-instalacion-ene2017-cast

LOGO ESPAI D'ARTJOVE NEGRO

 

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda