Jam Session amb Gabo

Divendres 1 de desembre a les 21h amb entrada lliure

Seguim amb les JAM SESSION, les trobades de músics lliures, que tenen ganes de compartir el fet de viure la música en directe. Com a experimentació, com a joc, com a descobriment, com a creixement i sobretot com a diversió.

jam novembre 2017

A les 21h fem Escenari Obert, això vol dir que qui vulgui, pot actuar 15 minuts, envia la teva proposta a musica@bocanord.cat abans del 29/11

A les 22h El músic del barri Gabo coordinarà la Jam , facilitarà el moviment de músics a l’escenari. El Gabo, és un vell conegut del Boca Nord, ha format part de grups tant importants pel Boca Nord, com Root Diamoons (ska-jazz), Barrio Negro (flamenc), va marxar a Granada i va formar part del grup Elsa Bhör (rumba, funk,latin), i ara fa poc, torna a viure a Barcelona, i és la millor ocasió per gaudir de la màgia de la seva flauta.
Vine i gaudeix!

gabo

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda