ca4dc9cb91c532094d7a1f32f8a05769
Categoria: Activitats, Agenda.

De Boca en Boca Novembre: Danses Urbanes

Dijous, 16 de novembre a les 19.30h, Sala d’Actes Boca Nord.

De Boca en Boca –  BOCANORD vs. IES.

Projecte de activitats per adolescents i joves des de els Instituts i centres educatius del Dte.Horta Guinardò. Aquest més de novembre presenta:

TRANSMISSIONS_ Xerrada sobre Danses Urbanes per Joves

Espectacle final amb la  CIA LEGACY COMPANY (break-popping).

A càrrec de: Guille Vidal-Ribas i Javier Casado

Transmissions és una proposta que neix en 2015 amb el suport del Mercat dels Flors i El Generador/Festival HOP. Originalment sorgeix com a projecte de recerca sobre el context sociocultural de les danses urbanes des dels seus orígens fins a l’actualitat, posant èmfasi en els processos de generació i transmissió de coneixement en aquest àmbit artístic-cultural i en les relacions humanes que els articulen, especialment entre els joves.

Aquest dia a Boca Nord, es presentarà com una xerrada/performance on es podrà entendre el fenomen de les danses urbanes al món occidental, la seva trajectòria fins a arribar els nostres dies i a Barcelona, i el seu paper social i cultural, sobretot entre les comunitats joves.

Per tancar la xerrada,l’actuació de la Cia. de Dansa Urbana LEGACY.

run-mc-adidas soul-train-2thelockers

 

CIA LEGACY COMPANY presenta One (break-popping).

La Vida és com una carrera de fons, des de que neixes,  la teva vida és una competició i de vegades anem per ella volent aconseguir més, fer més, crear més, viatjar més, conèixer més, aconseguir més i, en canvi , no ens aturem a mirar el que deixem enrere. 

Companyia de danses urbanes fundada a Barcelona el 2014, entre els seus membres hi ha guanyadors del Battle of The Year Spain, o representants a la Red Bull Espanya.
Interprets: Pablo mandaras  i Mureli Simon

legacy

 

Per més informació mira’t el document adjunt proyecto-transmissions.

Amb la col·laboració de: Cia Legacy

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda