empenta creativa_2017
Categoria: Agenda, XERRADA.

Com comunicar-te amb el teu públic

1 Desembre- Xerrades d’Empenta Creativa:
De 18h a 20h amb entrada lliure – Reserva de plaça a musica@bocanord.cat dos dies abans de cada taller.

– Div 1 Des – A mi no m’agrada vendre!, tècniques per comunicar-te amb el teu públic.
Si voldries vendre la teva obra però et fa no se què parlar de preus, si no tens clar què dir o com dir-ho i penses que vendre és l’últim que t’agradaria fer, vine i relaxa’t! No cal vendre per trobar públic que pagui amb molt de gust pel què fas. Vols saber com? T’esperem!

– Div 15 Des – Cinc cèntims sobre fiscalitat i temes legals en cultura.
Repassem les figures existents per portar a terme un projecte empresarial en cultura, avantatges i inconvenients, deures i drets per tal que tinguis més clar quin és el camí més adient per a la teva idea.

Us presentem tot un seguit de tallers i activitats que es realitzaran per a JOVES emprenedors dins de l’àmbit creatiu i cultural als municipis de la comarca del Barcelonès (Badalona, Barcelona, L’Hospitalet, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet).

Amb aquests tallers i activitats impulsats per les Regidories de Joventut dels ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal del Barcelonès us volen acostar tota la informació i recursos que existeixen per tal de treure l’emprenedor o emprenedora que tots i totes porteu dins.

Molta empenta!!
http://barcelonesjove.net/noticies/es-busquen-joves-amb-empenta-creativa-0

empenta creativa_2017

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda