Exposició de Fotografia “Panorames combinats”

Fins el 21 d’octubre

Expo Boca Nord 2017

panoramica 2 peq cortada

Panoràmic.

Sempre utilitzant l’aplicació fotogràfica inclosa en els sistemes operatius dels iPhone 4S o posterior (res de Photoshop) i passejant per una gran ciutat, els muntatges de 3 panorames juxtaposats horitzontalment i separats per un espai, articulen el seu significat com frases de tres paraules que entren en relació al pertànyer a un mateix context. Amb una mirada reflexiva i crítica sobre el paper de la mateixa fotografia com un sistema de representació; projeccions verticals i horitzontals, fragmentades i deformades pel moviment de la mirada/càmera, en un espai també ple de moviment, generen moltes vegades paisatges propers a les imatges fotogràfiques de David Hockney, a les pintures dadaistes, futuristes i cubistes i també profundament relacionades amb els action paintings  dels expressionistes abstractes.

Si voleu adquirir alguna obra os podeu posar en contacte amb Ton Llevot al mail tonillevot@gmail.com, o al telf. 657 860 332.

Concert inauguració exposició panorames

Els panorames de Ton Llevot, són realitzats amb una càmera de telèfon, amb  la funció panorama de l’aplicació fotográfica nativa de qualsevol smart phone. Així doncs, mitjançant el moviment del mòbil i del moviment a l’espai “escanejat” la imatge creada deforma l’aparença del món visual tant urbà com natural, convertint la forma del camp visual en la matèria prima del nou món manifestat al treball plàstic d’en Ton.

Agafant aquest marc metodològic; la deformació de les formes urbanes i naturals, a mans d’un sistema de reproducció tecnològica ( segons termes de Walter Benjamin ), i portar-lo al món sonor. Per tant totes aquelles estratègies que ens permetin deformar el so del paisatge urbà i natural a temps real, reverbs, delays, reverses, … seran utilitzades per crear un treball sonor paral·lel als seus panorames convinats.

Ton Llevot ( 1977 )

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, es va especialitzar en educació artística. El seu interès visual s’ha mogut sempre proper al món del collage, de l’assamblatge, i de la foto contemporània. Influenciat per Robert Raushenberg, Jasper Johns i David Hockney entre d’altres, les seves estratègies visuals i escultòriques han donat lloc a diverses sèries de treballs, dels que en podem veure dos en aquesta exposició.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda