free kabaret cuadrat
Categoria: Agenda, Circ.

Free Kabaret

Divendres 20 d’octubre 22h amb entrada lliure
Apertura de portes a les 21h30

FREE KABARET
Cartell_free-kabaret_20_10_clown_internet

Amb la presència de:
Presentador – Aguinaldo Super Star
Projeccions de càpsules del documental “Payasas” del col·lectiu Sin Mapa
Mr. Copini – Màgia i Clown
El Rinclowncito – Microones Creatiu
Cia Vaques

El Free Kabaret és un projecte que té una regularitat trimestral i està concebut com una vetllada de varietats. Hi tenen cabuda tot tipus de propostes de petit format en clau de circ, clown, màgia, monòlegs, música…, que en el seu conjunt ofereixen un conglomerat divers i àgil.

El format obert del cabaret que plantegem a Boca Nord també ajuda a poder incorporar propostes que d’altre forma no estarien presents en un cabaret clàssic. Així el Free Kabaret es converteix en un aparador i una plataforma on joves artistes de diferents disciplines, poden presentar les seves propostes. Un dels objectius principals del Free Kabaret és que serveixi per captar artistes amateurs, i emergents i alhora que aquests puguin compartir escenari amb artistes més consolidats.

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda