Music Mentoring – Cancel·lat

Divendres 21 de juliol a les 20h

Cancel·lat  Concert final del projecte Music Mentoring

Music Mentoring BCN és un curs-formació d’estiu amb l’objectiu de donar eines musicals i extra-musicals per a la professionalització musical de joves projectes musicals emergents.
musicmentoring pano
Un grup de professionals del camp amb amplia experiència treballarà i donarà formació integral presencial a un nombre reduït de grups musicals seleccionats. Es treballaran els punts clau i estratègies per dur a terme un projecte musical de manera professional: producció musical, producció del directe, producció tècnica de so/llums, mètodes de treball i organització interna, drets d’autor, promoció i marketing 2.0, recerca de concerts, administració del projecte, etc. Tots els mentors són reconeguts professionals membres de formacions punteres.

És una coproducció de l’Associació Pausa amb Música, l’Espai Jove Boca Nord i el programa Casa d’Oficis de l’Espectacle de Barcelona Activa de l’Ajuntament de Barcelona.

facebook del projecte

Tallers per al curs 2017!

Rubén Sierra (La Pegatina)

Xerrada 1: La gestió professional d’un grup: Com és el funcionament adequat d’un projecte musical autogestionat? Xerrada 2: Estratègies de publicitat musical i màrqueting 2.0 en xarxes socials. Noves tendències 2016.

Miki Florensa (Gran Pegatina/Möndo )

WORKSHOP Guitarra elèctrica 2.0: explota les capacitats de l’instrument. La recerca del so efectiu, l’equació: guitarra (tipus, pastilles, tons)+pedalera(s)+amplificador (tipus, eq,) Els estils: el so del punk, reggae, ska, etc, i com trobar-los. Fusió amb música electrònica, booster, moduladors. Principals errors sonors dels guitarristes.

Alguer Miquel (Txarango)

Creació de lletres per temes musicals.

La Sra Tomasa

Sequenciació de Música Electrònica per bandes en directe. Què és, de qué es tracta i com fer conviure de manera efectiva la música electrònica amb una banda en viu. Utilització de programes de sequenciació, efectes, etc.

Goku (Animal)

TALLER: Composició de temes. Quins elements ficar en comú a l’hora de construir un tema? com influeix la música en el text i viceversa?

Dani Bartomeu (Txarango, Dr. Prats)

Preparació del grup per gira: Eines i estratègies. El binomi banda-tècnics, estratègies per treure’n màxim profit. Les llums de directe: què són i com es desenvolupen? (Dani Bartomeu, Txarango)

Rama Lama (LDS, El Pony Pisador)

La música, a mig camí entre l’art i l’espectacle

Joan Palà (Txarango, 9Son)

Masterclass de Percussió aplicada a la música urbana

Joan Marc Pérez (Gossa Sorda, Auxili)

Masterclass de teclats i orgues aplicats a la banda

Roger Piqué (Animal)

Experiències “On the Road”

Miguel Zamarripa (Flautek)

Producció i Administració de projectes musicals. Producció del directe

music mentoring alguer miquel 2016 music mentoring buc 2016 music mentoring sala actes public - xerrada

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda