Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Music Mentoring – Cancel·lat | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140

Music Mentoring – Cancel·lat

Divendres 21 de juliol a les 20h

Cancel·lat  Concert final del projecte Music Mentoring

Music Mentoring BCN és un curs-formació d’estiu amb l’objectiu de donar eines musicals i extra-musicals per a la professionalització musical de joves projectes musicals emergents.
musicmentoring pano
Un grup de professionals del camp amb amplia experiència treballarà i donarà formació integral presencial a un nombre reduït de grups musicals seleccionats. Es treballaran els punts clau i estratègies per dur a terme un projecte musical de manera professional: producció musical, producció del directe, producció tècnica de so/llums, mètodes de treball i organització interna, drets d’autor, promoció i marketing 2.0, recerca de concerts, administració del projecte, etc. Tots els mentors són reconeguts professionals membres de formacions punteres.

És una coproducció de l’Associació Pausa amb Música, l’Espai Jove Boca Nord i el programa Casa d’Oficis de l’Espectacle de Barcelona Activa de l’Ajuntament de Barcelona.

facebook del projecte

Tallers per al curs 2017!

Rubén Sierra (La Pegatina)

Xerrada 1: La gestió professional d’un grup: Com és el funcionament adequat d’un projecte musical autogestionat? Xerrada 2: Estratègies de publicitat musical i màrqueting 2.0 en xarxes socials. Noves tendències 2016.

Miki Florensa (Gran Pegatina/Möndo )

WORKSHOP Guitarra elèctrica 2.0: explota les capacitats de l’instrument. La recerca del so efectiu, l’equació: guitarra (tipus, pastilles, tons)+pedalera(s)+amplificador (tipus, eq,) Els estils: el so del punk, reggae, ska, etc, i com trobar-los. Fusió amb música electrònica, booster, moduladors. Principals errors sonors dels guitarristes.

Alguer Miquel (Txarango)

Creació de lletres per temes musicals.

La Sra Tomasa

Sequenciació de Música Electrònica per bandes en directe. Què és, de qué es tracta i com fer conviure de manera efectiva la música electrònica amb una banda en viu. Utilització de programes de sequenciació, efectes, etc.

Goku (Animal)

TALLER: Composició de temes. Quins elements ficar en comú a l’hora de construir un tema? com influeix la música en el text i viceversa?

Dani Bartomeu (Txarango, Dr. Prats)

Preparació del grup per gira: Eines i estratègies. El binomi banda-tècnics, estratègies per treure’n màxim profit. Les llums de directe: què són i com es desenvolupen? (Dani Bartomeu, Txarango)

Rama Lama (LDS, El Pony Pisador)

La música, a mig camí entre l’art i l’espectacle

Joan Palà (Txarango, 9Son)

Masterclass de Percussió aplicada a la música urbana

Joan Marc Pérez (Gossa Sorda, Auxili)

Masterclass de teclats i orgues aplicats a la banda

Roger Piqué (Animal)

Experiències “On the Road”

Miguel Zamarripa (Flautek)

Producció i Administració de projectes musicals. Producció del directe

music mentoring alguer miquel 2016 music mentoring buc 2016 music mentoring sala actes public - xerrada

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda