mitjans degenerats imatge 2016
Categoria: Agenda, dones, Entitats, ràdio, XERRADA.

Mitjans Degenerats – Boca Ràdio

Divendres 16 de juny 18h – entrada lliure

Mitjans Degenerats. Mitjans de comunicació i gènere.
Mitjans Degenerats 2017
Vine a la jornada sobre gènere i comunicació que organitza Boca Ràdio, per a joves i entitats! Molt per dir, molt per fer, molt per transformar!

L’Associació Juvenil Boca Ràdio us convida a participar a una jornada sobre els mitjans de comunicació feministes: en aquesta ocasió recollim experiències de diferents mitjans, escrits i visuals, per tal que ens apropin les seves realitats i la manera en que la comunicació pot transformar al societat i apropar-nos cap a un marc d’igualtat de drets. Tot això en format taula rodona, amb la col·laboració del grup de treball de Gènere del Consell de la Joventut de Barcelona i amb el posterior passi del documental (20H) RETALES – Vida de Mujeres de l’entitat Laboratorio Malaka també residents a l’Espai Jove Boca Nord; podrem gaudir d’un intercanvi d’idees posterior juntament amb les protagonistes del propi documental amb pica-pica!

També tindrem la sessió de vídeos preparada per les VJ’s BR.
Mira la noticia a la web de Boca Ràdio.

Mira les fotos de la trobada de 2016.

logo bocaradio

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda