Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Mitjans Degenerats – Boca Ràdio | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140
mitjans degenerats imatge 2016
Categoria: Agenda, dones, Entitats, ràdio, XERRADA.

Mitjans Degenerats – Boca Ràdio

Divendres 16 de juny 18h – entrada lliure

Mitjans Degenerats. Mitjans de comunicació i gènere.
Mitjans Degenerats 2017
Vine a la jornada sobre gènere i comunicació que organitza Boca Ràdio, per a joves i entitats! Molt per dir, molt per fer, molt per transformar!

L’Associació Juvenil Boca Ràdio us convida a participar a una jornada sobre els mitjans de comunicació feministes: en aquesta ocasió recollim experiències de diferents mitjans, escrits i visuals, per tal que ens apropin les seves realitats i la manera en que la comunicació pot transformar al societat i apropar-nos cap a un marc d’igualtat de drets. Tot això en format taula rodona, amb la col·laboració del grup de treball de Gènere del Consell de la Joventut de Barcelona i amb el posterior passi del documental (20H) RETALES – Vida de Mujeres de l’entitat Laboratorio Malaka també residents a l’Espai Jove Boca Nord; podrem gaudir d’un intercanvi d’idees posterior juntament amb les protagonistes del propi documental amb pica-pica!

També tindrem la sessió de vídeos preparada per les VJ’s BR.
Mira la noticia a la web de Boca Ràdio.

Mira les fotos de la trobada de 2016.

logo bocaradio

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda