Laboratorio Malaka presenta el documental Retales

Divendres 16 de juny a les 20h – entrada lliure

El col·lectiu, resident a Boca Nord, Laboratorio Malaka, presenta el seu documental:

malaka retales
Retales: Vidas de mujeres
.

malaka solo te he dicho guapa
Laboratorio Malaka proposa una reivindicació social des de la imatge. A través de l’art, vam comunicar la nostra inconformitat amb la posició de la dona en el món actual. La nostra preocupació rau sobretot en el paper que ocupa la dona en l’espai públic – el paper que se li ha assignat tradicionalment.

Mitjançant els nostres projectes culturals, desitgem atreure l’atenció sobre les violències normalitzades que pateixen les dones en el seu dia a dia. Fins a la data, el que més amplitud ha tingut és el documental “Solo te he dicho guapa: reflexionEs sobre e acoso sexual en la calle“. En ell hem recopilat una sèrie d’entrevistes a dones sobre les seves experiències.

Volem crear un cercle de pensament per a les dones i per als homes. Esperem que us agradin les nostres propostes i, si us animeu, compartiu amb nosaltres les vostres reflexions!

Mira el vídeo Solo te he dicho guapa : https://vimeo.com/114861340

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda