II Fira FRICS (tecnologia i societat)

10 de juny. De 16h a 22h. Rambla del Carmel
frics w

FRICS (Fira de Recursos i Iniciatives Comunitàries i Socials) és un projecte impulsat per Tangencial amb el suport de l’Espai Jove Boca Nord, el Centre Cívic Guinardó i el Districte d’Horta-Guinardó on els eixos principals són els joves, la tecnologia i l’emprenedoria social. Sota aquesta premissa reuneix iniciatives impulsades per persones a títol individual o col·lectius que reuneixen diversos components d’aquests eixos. Esdevé així una mostra viva i dinàmica de la realitat de la ciutat i del districte en aquestes temàtiques.
frics 2 frics 1

La mostra disposarà de diferents espais:
* Espai expositors on les diferents associacions, entitats, col·lectius i empreses o cooperatives participants podran explicar i exposar els seus projectes.
* Espai xerrades/tallers: disposarem d’un espai separat i senyalitzat per desenvolupar diferents tallers i xerrades temàtiques.
* Escenari: espai on es durà a terme el concert de cloenda, amb les actuacions dels grups
BLACK GEARBOX – rock
black gearbox
SAN TAUB – electrònica
san taub

Us convidem a celebrar amb nosaltres la segona edició de FRICS, un espai on una altra forma de fer empresa és possible i on la tecnologia i els joves demostren que cada vegada juguen un paper més important al món.

Per més informació: consulteu la pàgina web de la FIRA FRICS

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda