Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 II Fira FRICS (tecnologia i societat) | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140

II Fira FRICS (tecnologia i societat)

10 de juny. De 16h a 22h. Rambla del Carmel
frics w

FRICS (Fira de Recursos i Iniciatives Comunitàries i Socials) és un projecte impulsat per Tangencial amb el suport de l’Espai Jove Boca Nord, el Centre Cívic Guinardó i el Districte d’Horta-Guinardó on els eixos principals són els joves, la tecnologia i l’emprenedoria social. Sota aquesta premissa reuneix iniciatives impulsades per persones a títol individual o col·lectius que reuneixen diversos components d’aquests eixos. Esdevé així una mostra viva i dinàmica de la realitat de la ciutat i del districte en aquestes temàtiques.
frics 2 frics 1

La mostra disposarà de diferents espais:
* Espai expositors on les diferents associacions, entitats, col·lectius i empreses o cooperatives participants podran explicar i exposar els seus projectes.
* Espai xerrades/tallers: disposarem d’un espai separat i senyalitzat per desenvolupar diferents tallers i xerrades temàtiques.
* Escenari: espai on es durà a terme el concert de cloenda, amb les actuacions dels grups
BLACK GEARBOX – rock
black gearbox
SAN TAUB – electrònica
san taub

Us convidem a celebrar amb nosaltres la segona edició de FRICS, un espai on una altra forma de fer empresa és possible i on la tecnologia i els joves demostren que cada vegada juguen un paper més important al món.

Per més informació: consulteu la pàgina web de la FIRA FRICS

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda