Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Èxode Teatre – Les Teresines | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140
teresines fbk
Categoria: Activitats, Agenda, art, Entitats, teatre.

Èxode Teatre – Les Teresines

9 i 10 de juny a les 21.00h | sala d’actes | entrada 5€

Us convidem a la representació de la nova obra de la companyia Èxode Teatre, resident al Boca Nord:


LES TERESINES basada en la sèrie de La Cubana.

Adaptació Teatral Marc Parramon Alcalde amb direcció de Jordi Arias.

La Teresina, la Maria Teresa i la Tere són les germanes Carbonell, “Les Teresines”. Tres senyores d’empenta, d’una edat estupenda amb esperit aventurer. Solteres, tafaneres, apassionades de la laca i els rul·los i entregades a l’economia submergida. Impossible no estimar-les! En aquesta comèdia les Teresines estan enfeinadíssimes amb una comanda. Els han encarregat 800 saquets de te com a detall de casament i no saben si se’n sortiran: tenen la casa plena de veïnes ajudant-les… però també donant maldecaps!
Podran entregar la comanda a temps? I tindran mans suficients per fer-ho? Compte que si els en falten, no descarten sortir a la platea a buscar-ne. Perquè… tu ets també una Teresina? No pateixis, aquesta obra et donarà arguments per esbrinar-ho. Tot i que nosaltres, ja sabem la resposta!

Teresines

REPARTIMENT

Teresina: Vanessa Puyol
Maria Teresa: Cristina Millas
Tere: Sònia Romeu
Paquita: Cristina Benítez
Conxiteta: Laia Aragall
Antònia: Maria Clares
Rosita: Suzhanli Sánchez
Montserrat: Montse Caixal
Amparo: María Martínez
Dona de fer feines: Magally Zurita
Rafa: Pablo Burgo
Pepe: Lucas Ilzarbe
Gregorio: Diego Jiménez
Joan Carles: Jordi Ramírez

EQUIP ARTÍSTIC

Direcció: Jordi Arias
Regidoria: Begoña Giménez
Tècnic de so: Oriol Gallego
Tècnic de llums: Jordi Sánchez
Disseny gràfic: Carlos Cabezón

 

Altres Representacions:

– 8 juliol 21.30h i 9 juliol 18.00h. Lluïsos d’Horta.
– 11 novembre 21.00h. Casinet Font d’en Fargues

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda