Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 FemGraff | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140 Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:1407742E:SSL routines:func(119):reason(1070) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61 Warning: file_get_contents(): Failed to enable crypto in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61 Warning: file_get_contents(http://www.barcelona.cat/brand/banner/ca/espai-jove-boca-nord2015.html): failed to open stream: operation failed in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61
FemGraff_imagen_2017
Categoria: Activitats, Agenda.

FemGraff

IV EDICIÓ DEL FEMGRAFF
Graffiti, Feminisme i Poesia.
17 DE JUNY | LLOBREGÓS 47

(PARET DE L’ESCOLA SAFA-HORTA)

11.00h a 20.00h

COMISSARIAT PER BOCANORD | AMB LA COL·LABORACIÓ DE

| DIFUSOR | CONTORNO URBANO | REBOBINART

COMISSARIA-POETA NÚRIA MARTÍNEZ-VERNIS

GRAFFITI·POESIA·FEMINISME
ARTISTES

AISA | AMAIA ARRAZOLA | aRaL i LaPinXe | CLARA SAÉZ & LAURA LIEDO | ELISA CAPDEVILA | IRENE LOPÉZ LÉON | LA PERALIMONERA | MALICIA |OCABRITA |PAULA JANSEN | VALIENTE CREATIONS |XTASY

 

POEMES DE

ADRIANA BÀRCIA | ALEJANDRA PIZARNIK | ANNA DODAS | BLANCA ANDREU| MARIA CABRERA I CALLÍS | MARIA SEVILLA | BLANCA ANDREU | MARINA IVÀNOVNA TSVETÀIEVA  | MARTÍ SALES I SARIOLA | MIREIA CALAFELL I OBIOL | NÚRIA MARTÍNEZ-VERNIS | SYLVIA PLATH

Per coneixer els poemes que vam inspirar les artista mira el dossier POEMES FEMGRAFF 2017

 

++++++++++++++++++++++++++++++++

EL FEMGRAFF és un projecte de Graffiti/ Art Mural en relació amb feminisme i gènere. Es un projecte jove, de caràcter cultural, i fortament vinculat al territori, amb l’ambició de donar valor i visibilitat a la creació artística femenina, crear discussió sobre temes de gènere  i  transformació social.

Aquesta IV edició es proposa realitzar a la paret del Col·legi SAFA (Carrer LLobregós) amb la participació de 12 artistes dones grafiteres. Les pintades realitzades hauran de basar-se i relacionar-se amb una selecció de poemes i poetes contemporànies, que faixin una reflexió sobre la condició femenina actual, la reivindicació de igualtat de gènere, i un conjunt de valors socials al voltant d’aquesta temàtica.

La selecció de poemes i poetes será impartit per la comissaria-poeta Nuria Martínez-Vernis.

Es buscarà a posteriori fer un petit catàleg amb els poemes i i les intervencions murals  realitzades per donar mes visibilitat al projecte.

FemGraff_imagen_2017

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda