FemGraff_imagen_2017
Categoria: Activitats, Agenda.

FemGraff

IV EDICIÓ DEL FEMGRAFF
Graffiti, Feminisme i Poesia.
17 DE JUNY | LLOBREGÓS 47

(PARET DE L’ESCOLA SAFA-HORTA)

11.00h a 20.00h

COMISSARIAT PER BOCANORD | AMB LA COL·LABORACIÓ DE

| DIFUSOR | CONTORNO URBANO | REBOBINART

COMISSARIA-POETA NÚRIA MARTÍNEZ-VERNIS

GRAFFITI·POESIA·FEMINISME
ARTISTES

AISA | AMAIA ARRAZOLA | aRaL i LaPinXe | CLARA SAÉZ & LAURA LIEDO | ELISA CAPDEVILA | IRENE LOPÉZ LÉON | LA PERALIMONERA | MALICIA |OCABRITA |PAULA JANSEN | VALIENTE CREATIONS |XTASY

 

POEMES DE

ADRIANA BÀRCIA | ALEJANDRA PIZARNIK | ANNA DODAS | BLANCA ANDREU| MARIA CABRERA I CALLÍS | MARIA SEVILLA | BLANCA ANDREU | MARINA IVÀNOVNA TSVETÀIEVA  | MARTÍ SALES I SARIOLA | MIREIA CALAFELL I OBIOL | NÚRIA MARTÍNEZ-VERNIS | SYLVIA PLATH

Per coneixer els poemes que vam inspirar les artista mira el dossier POEMES FEMGRAFF 2017

 

++++++++++++++++++++++++++++++++

EL FEMGRAFF és un projecte de Graffiti/ Art Mural en relació amb feminisme i gènere. Es un projecte jove, de caràcter cultural, i fortament vinculat al territori, amb l’ambició de donar valor i visibilitat a la creació artística femenina, crear discussió sobre temes de gènere  i  transformació social.

Aquesta IV edició es proposa realitzar a la paret del Col·legi SAFA (Carrer LLobregós) amb la participació de 12 artistes dones grafiteres. Les pintades realitzades hauran de basar-se i relacionar-se amb una selecció de poemes i poetes contemporànies, que faixin una reflexió sobre la condició femenina actual, la reivindicació de igualtat de gènere, i un conjunt de valors socials al voltant d’aquesta temàtica.

La selecció de poemes i poetes será impartit per la comissaria-poeta Nuria Martínez-Vernis.

Es buscarà a posteriori fer un petit catàleg amb els poemes i i les intervencions murals  realitzades per donar mes visibilitat al projecte.

FemGraff_imagen_2017