2n Caparrere Fest: Üngra + djTon + Synchron Invaders

Dissabte 27 de maig a partir de les 21h amb entrada lliure

CAPARRERE  FESTcaparrere ordinador
Segona edició d’aquest trobada de malalts per la música de ball, dj’s, productors, selectors… de tots els estils possibles.

“Caparrere” és una expressió d’origen ayorino que pot voler dir, “anar cap enrere” o tot el contrari.

En aquesta ocasió tindrem la presència de:

ÜNGRA
üngra
Üngra: Sergi Casero (beats), Abel Bartolí (bass & guitar), Marc Pitarch (synths) formen aquest combo monstruós. En aquesta ocasió en Marc no hi podrà ser i serà substituit pel sempre imperturbable Bob Gonzales (membre del grup Malachi Estereo).
El seu món sonor va de Techno, Electro, Break beat, Drum and bass… fet en directe i improvisant sobre estructures pensades.

TON DJ
TON DJ

Ton Llevot, a part dels seus projectes Ton Tonet (temes propis) i Cartón (live-dj amb Carla Blanch) també fa de selector musical. Les seves sessions van de la psicodèlia i el pop dels 60 a temes més moderns propers a la electrònica i el rock. Sempre amb un gust exquisit.

 

SYNCHRON INVADERS
synchron invaders

Mr. Fonso feat. B. Gonzales: Vinguts del planetoide SYNCHRON, dos dels seus millors embaixadors  de pas per la nostre galàxia, intentaran convèncer als terrestres a unir-se a la doctrina de la SYNCHRONIA… Un bombo a negres para unificar a tots els éssers del cosmos… Ja estan quí i venen en so de Beat!

Mira i escolta: https://www.facebook.com/alfonsofonso/videos/10211578328270231/

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda