Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 2n Caparrere Fest: Üngra + djTon + Synchron Invaders | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140 Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:1407742E:SSL routines:func(119):reason(1070) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61 Warning: file_get_contents(): Failed to enable crypto in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61 Warning: file_get_contents(http://www.barcelona.cat/brand/banner/ca/espai-jove-boca-nord2015.html): failed to open stream: operation failed in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61

2n Caparrere Fest: Üngra + djTon + Synchron Invaders

Dissabte 27 de maig a partir de les 21h amb entrada lliure

CAPARRERE  FESTcaparrere ordinador
Segona edició d’aquest trobada de malalts per la música de ball, dj’s, productors, selectors… de tots els estils possibles.

“Caparrere” és una expressió d’origen ayorino que pot voler dir, “anar cap enrere” o tot el contrari.

En aquesta ocasió tindrem la presència de:

ÜNGRA
üngra
Üngra: Sergi Casero (beats), Abel Bartolí (bass & guitar), Marc Pitarch (synths) formen aquest combo monstruós. En aquesta ocasió en Marc no hi podrà ser i serà substituit pel sempre imperturbable Bob Gonzales (membre del grup Malachi Estereo).
El seu món sonor va de Techno, Electro, Break beat, Drum and bass… fet en directe i improvisant sobre estructures pensades.

TON DJ
TON DJ

Ton Llevot, a part dels seus projectes Ton Tonet (temes propis) i Cartón (live-dj amb Carla Blanch) també fa de selector musical. Les seves sessions van de la psicodèlia i el pop dels 60 a temes més moderns propers a la electrònica i el rock. Sempre amb un gust exquisit.

 

SYNCHRON INVADERS
synchron invaders

Mr. Fonso feat. B. Gonzales: Vinguts del planetoide SYNCHRON, dos dels seus millors embaixadors  de pas per la nostre galàxia, intentaran convèncer als terrestres a unir-se a la doctrina de la SYNCHRONIA… Un bombo a negres para unificar a tots els éssers del cosmos… Ja estan quí i venen en so de Beat!

Mira i escolta: https://www.facebook.com/alfonsofonso/videos/10211578328270231/

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda