Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Tro + Esc. M. Música Sant Andreu > Jazz a la Boca | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140

Tro + Esc. M. Música Sant Andreu > Jazz a la Boca

Dissabte 20 de maig a les 19h amb entrada lliure

Arribem al darrer concert de la vuitena edició del cicle de jazz jove, JAZZ A LA BOCA!
jazzboca2017_cartell_web

Continuem amb ganes de mostrar-vos les noves propostes del jazz més fresc que sorgeix de la ciutat. A les 19h actuaran combos de l’Escola de Música Municipal de Sant Andreu i a les 20h TRO.
Dosier-TRO.pages

Tro és una banda de jazz formada per joves músics de l’escena barcelonina. El fil conductor de Tro és la seva passió per les freqüències baixes i per fer una música enèrgica. Tots tres tenen una gran estima per la tradició del jazz i el blues i intenten plasmar-ho en la seva visió contemporània. Tenim així una de les bandes de jazz més enèrgiques de Catalunya interpretant un repertori de estàndards i alguns temes propis, aprofitant al màxim la llibertat que els hi dóna no tenir instrument harmònic per crear un joc contrapuntístic que serveixi de transport a diferents indrets.

Joan Casares. Va néixer a Barcelona el 1993 i, des del primer dia i sense parar ni un moment, va tenir un disc sonant a la sala de casa. El seu pare Pau Casares que toca el saxo, mai va pretendre que fos músic, però  va seguir-li les passes. Amb l’edat de 16 anys, va començar a fer classes de bateria amb el mestre Aldo Caviglia i més tard va entrar a l’ESMuC, on ara hi està rebent classes de la mà de Jo Krause i David Xirgu. També forma part dels projectes Smack Dab, Bop Collective  amb Irene Reig, Starwood Band, Lluc Casares…

Xavi Castillo, 1990. Nascut a Terrassa, s’inicià en el baix elèctric als 16 anys estudiant jazz i tocant en grups de rock. Als 18 agafa el contrabaix, estudiant contrabaix clàssic al conservatori de Terrassa i seguint amb els de jazz. Actualment estudia 4rt d’intepretació de contrabaix jazz a l’ESMUC i les formacions amb les que més treballa són: Xavi Castillo 4et, Mingled Trio, Tro, Strings Affair, i diferents agrupacions de jazz i música clàssica.

Pere Miró, 1988. 2004 – Banda Municipal de Martorell  2009 – Aula Municipal de Música de Sant Esteve Sesrrovires 2011 / 2014 – ESMUC  2012 – Enma Fernández 2012 – Jordi Sabat 4tet    2013 Zebrass Marching Band 2014 – The Gramophone All Stars Big Band 2014 – Wax & Boogie   2015 – The Bayou Band 2015 – Big Cat de Música Llatina 2015 – Tro
http://www.peremiro.cat/bandes/tro.html

TRO – WILLOW WEEP FOR ME

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda