Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 ProjectA – presenta Adentro – Teatre Social | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140
projecta adentro w
Categoria: Agenda, dones, Entitats, teatre.

ProjectA – presenta Adentro – Teatre Social

Divendres 19 i dissabte 20 de maig a les 22h – Entrada amb taquilla inversa*
projectA

La companyia de teatre social ProjectA, presenta el seu darrer treball: Adentro

Sinopsi:
“A través dels murs físics que separen països, que tanquen persones, que ens protegeixen d’una realitat que la societat no pot acceptar, aquesta obra tracta de parlar dels nostres propis murs interns que ens separen de l’altre i que finalment són l’origen de les barreres mundials que ens classifiquen, ens cosifiquen i ens aparten dels nostres iguals.”

projecta adentro w

ProjectA: Un grup de persones que cada dia creix i vol créixer més qualitativament, que volem somiar desperts i despertar del son a més gent. Estem decidits a transformar l’entorn social i, sense anar més lluny, per això estem constituïts com a associació i som companyia resident a l’Espai Jove Boca Nord al barri del Carmel de Barcelona.

Interpretació

María Heras, Vanessa del Campo, Charli Filali, Liliana Moreno, Ignasi Alabern Torres, Dani Baena, KarlaA

Direcció

Ángela Palacios

Asesor de moviment

Jose Antonio Puchades (Putxa)

 Dramaturgia

 ProjectA Teatre Social

*La taquilla inversa és un sistema d’agraïment als artistes que presenten un espectacle, on deixen a l’espectador la llibertat de donar el que pugui/vulgui.

PROJECTA TEATRE SOCIAL from ProjectA Teatre Social on Vimeo.

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda