SalAv Fest > LaCrisarts + Malachi Estereo + Tallers + Mapping

Dissabte 13 de maig

SALAV FEST
salav fest 2017
El col·lectiu de joves Salav13 organitza el SalAv Fest. Una jornada amb xerrades, tallers, videomapping i concerts.

18.30h Taller d’inicació al video-mapping

19.45h Taller de Dron

21.30h Concert de La Crisarts
la cris arts

Encara estem amb la boca oberta de l’actuació del SalaV fest de l’any passat. La Cris ens va sorprendre per la seva frescura, la seva naturalitat, el seu flow i la seva màgica connexió amb tots els que gaudeixen del seu directe. Una autèntica artistassa, que el fet de passar per programes de Tv no ha fet més que donar-li la raó en el seu camí musical.

 

23.30h Concert de Malachi Estéreo
MALACHI BN
El trio barceloní més descarat i amb més energia al seu directe, per fi, arriba a l’escenari de Boca Nord. Al 2015 van ser els guanyadors de l’important Concurs Villa de Bilbao, secció electrònica. Per la seva actitut punk, el seu so rock i la seves capes estilístiques (rap, cumbia, electrònica, rock…). Amb músics provinents del Carmel/Putxet, Hostafrancs i Premià de mar.
Serà una autèntica festa, ho garantim!

Consulta la seva web: https://salavfest.com

Esdeveniment del Facebook: https://www.facebook.com/salavfest/?fref=ts

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda