Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 SalAv Fest > LaCrisarts + Malachi Estereo + Tallers + Mapping | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140

SalAv Fest > LaCrisarts + Malachi Estereo + Tallers + Mapping

Dissabte 13 de maig

SALAV FEST
salav fest 2017
El col·lectiu de joves Salav13 organitza el SalAv Fest. Una jornada amb xerrades, tallers, videomapping i concerts.

18.30h Taller d’inicació al video-mapping

19.45h Taller de Dron

21.30h Concert de La Crisarts
la cris arts

Encara estem amb la boca oberta de l’actuació del SalaV fest de l’any passat. La Cris ens va sorprendre per la seva frescura, la seva naturalitat, el seu flow i la seva màgica connexió amb tots els que gaudeixen del seu directe. Una autèntica artistassa, que el fet de passar per programes de Tv no ha fet més que donar-li la raó en el seu camí musical.

 

23.30h Concert de Malachi Estéreo
MALACHI BN
El trio barceloní més descarat i amb més energia al seu directe, per fi, arriba a l’escenari de Boca Nord. Al 2015 van ser els guanyadors de l’important Concurs Villa de Bilbao, secció electrònica. Per la seva actitut punk, el seu so rock i la seves capes estilístiques (rap, cumbia, electrònica, rock…). Amb músics provinents del Carmel/Putxet, Hostafrancs i Premià de mar.
Serà una autèntica festa, ho garantim!

Consulta la seva web: https://salavfest.com

Esdeveniment del Facebook: https://www.facebook.com/salavfest/?fref=ts

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda