Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Saigi, Leiton, Roca + Esc. Pausa > Jazz a la Boca | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140
jazz-a-la-boca-2017-logo-web
Categoria: Agenda, Entitats, Música, Territori.

Saigi, Leiton, Roca + Esc. Pausa > Jazz a la Boca

Dissabte 22 d’abril a les 19h amb entrada lliure

Arribem a la vuitena edició del cicle de jazz jove, JAZZ A LA BOCA!
jazzboca2017_cartell_web

Continuem amb ganes de mostrar-vos les noves propostes del jazz més fresc que sorgeix de la ciutat.
Per qüestions alienes al Boca Nord, s’ha cancel·lat la participació de Magalí Datzira.
En el seu lloc tindrem la exquisida visita de Martín Leiton, que estarà molt ben acompanyat de Toni Saigi al piano i el monstre d’Oriol Roca a la bateria.
Obrirà la tarda, combos amb alumnes de l’Escola de Música Pausa.

El trio Saigi, Leiton, Roca és una sorpresa de darrera hora, així que no tenim ni idea del que ens tenen preparat aquest trio. Segur que serà espectacular: Aquí teniu una breu bio de cadascú:

Toni Saigi
toni saigi

Toni Saigi, 1990 (Barcelona). De família de músics, cursa el grau mitjà de piano clàssica al Conservatori de Badalona i a continuació el grau superior de piano jazz a l’ESEM Taller de Músics, on es graduà el 2014. Actiu en l’escena musical de la ciutat de Barcelona, ha actuat a sales com El Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música, l’Auditori de Barcelona, Jamboree Jazz Club, la Sala Apolo i a festivals com el Cruïlla o el Mas i Mas. Ha compartit escenari amb músics com Perico Sambeat, Bill Mchenry, Raynald Colom, Maria del Mar Bonet entre d’altres.
Martín Leiton
martin leiton
Martín Leiton, és un músic autodidacta que s’ha desenvolupat dins tant del Jazz com del Folklore llatinoamericà, de la música afroamericana o del flamenc. Toca diversos instruments, com el contrabaix, el baix elèctric, la guitarra i el piano, a més de treballar com a compositor i arranjador. Ha editat dos discos com a líder, Medium (2011, 96k music) i Poetry of Sound (2015, Underpool) i diversos treballs com co-lider.

Actualment forma part de:Martin Leiton Trio – Martín Leiton Big Band – Jorge Drexler – Gabriel Amargant Trio – Seward – Ramon Prats Quartet – UNDr.

Ha tocat en formacions conjuntament amb Kenny Werner, Dave Kikoski, Jeff Ballard, Jorge Rossy, Perico Sambeat, Jorge Pardo, Eric Marienthal, Vicente Amigo, Chano Domínguez, Jorge Drexler, Niña Pastori, entre d’altres. Ha treballat com a músic de sessió amb productors com Matt Pence, Carles “Campi” Campón, Juan Rodríguez Berbín.

Oriol Roca
oriol roca- foto antonio porcar

Oriol Roca no sempre sabia que volia ser músic, i molt menys un percussionista. Sempre hi havia música a casa, però. Ell recorda escoltar enregistraments de música clàssica amb el seu avi a una edat molt primerenca i tocant cançons dels Beatles en una guitarra colpejar juntament amb el seu pare i germà quan era a l’escola primària. Els tambors van arribar més tard. El mateix va fer la música improvisada.

A La Haia (on es va graduar al Royal Conservatoire el 2006) va aprendre algunes coses importants sobre si mateix: que només tocaria la música que realment volia tocar i que només podia fer música amb la gent que li agradava. Fins ara ha estat capaç de viure d’acord amb aquests principis.  Barcelona com el seu campament base Oriol és un dels músics més prolífics  de la seva generació. Apareix en més de setanta discos i ha tocat en una gran varietat de contextos: bandes de jazz, grups de música improvisada, cantautors, projectes arrelats al folklore, altres en la tradició d’avantguarda. L’única cosa que comparteixen és que tots ells involucren persones que confien entre si com a artistes i fer qualsevol cosa que facin de la manera més honesta possible.

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda