balkumbia foto rubén fernández de baro
Categoria: Agenda, Música.

Concert Balkumbia

Divendres 21 d’abril a les 22h – entrada 5€

BALKUMBIA
balkumbia foto rubén fernández de baro
Foto de: Ruben Fernández de Baro

 

Balkumbia és un projecte multicultural va iniciar a Barcelona a la primavera de 2015, reunint músics amb diferents antecedents culturals. Com el nom suggereix, les nostres principals influències vénen de melodies balcàniques i ritmes llatins. Amb el seu original de “fusió  ballable de ritmes Immigrants”, Balkumbia presenta un espectacle que porta el públic a un viatge imaginari a través de diversos països del món!

Durant la nostra curta existència, Balkumbia ha presentat l’espectacle en 9 països europeus (Espanya, França, Itàlia, Grècia, Sèrbia, Hongria, Anglaterra, Països Baixos i Alemanya), actuant en sales grans concerts com Sala Apolo (Barcelona) o Hootananny (Londres ), així com en festivals de música – Balkabarna (Barcelona), Vibra Balboa (Galícia), Vida Laska (Corfú, Grècia), Festival de Samsara (Hongria) o la Convenció Europea de Malabarisme (Amsterdam); i compartint escenari amb bandes internacionals com Balkan Beat Box.

Escolta la seva música aquí.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda