Wom Trio + Escola Tri-tò > Jazz a a la Boca

Dissabte 18 de març a les 19h amb entrada lliure

Arribem a la vuitena edició del cicle de jazz jove, JAZZ A LA BOCA!
jazzboca2017_cartell_web

Continuem amb ganes de mostrar-vos les noves propostes del jazz més fresc que sorgeix de la ciutat.  En aquest tercer concert tenim el directe espectacular de WOM TRIO (20h)  i obrint la tarda una actuació de Combos de l‘Escola de Música Tri-tò (19h).

 

WOM TRIO
Gemma Abrié: Veu i contrabaix; Clara Luna: Veu i teclat; Laia Fortià: Bateria i veu.

WOM 002 w

Clara Luna (1980), Laia Fortià (1980)  i Gemma Abrié (1984) són 3 representants de la nova i abundant generació de músics del panorama català, però a més elles són dones amb empenta, talent i una llarga i sòlida trajectòria. L’amistat i els diversos projectes en els quals han coincidit les ha apropat i, sense dubtar-ho massa, elles han unit esforços per aventurar-se en un nou repte musical: poder cantar i tocar un instrument alhora. Així, a més de cantar, la Clara es posa ara darrera el piano, l’instrument que la va formar en l’àmbit clàssic, i la Gemma darrera el contrabaix, l’instrument que ja fa temps la va enamorar; i la Laia, a més de tocar la bateria, s’atreveix amb algunes veus que se sumen a les de la Clara i la Gemma. De la unió d’aquestes inquietuds en resulta una proposta compacta, atrevida, sensible i atractiva a tots els sentits, on conflueixen diferents estils com el jazz, la bossanova, el soul o el pop a través d’arranjaments propis.

https://www.facebook.com/womtrio

http://i.instagram.com/womtrio

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda