sal-de-aqui-03
Categoria: Activitats, Agenda.

VS17: Instal·lació de videocreació “Sal de Aqui”

Dissabte 4 març | 19:00h| sala 5

INAUGURACIÓ

Instal·lació de videocreació “Sal de Aqui” de Irma Marco.

Vídeo-instal·lació en la qual es projecten una sèrie d’imatges en loop sobre un cercle de sal. L’idea principal del projecte es recolza sobre l’element del cercle de sal entès com a símbol protector. En diferents tradicions culturals apareix aquest símbol com aquell que permet a l’ésser humà espantar als fantasmes, al mal o al desconegut, assegurant mitjançant els ritus la idea del ben.
No obstant això, el fet d’establir un ritual que asseguri la idea del bé genera una por al mal, que al seu torn fa possible la seva existència. D’aquesta manera, la por al mal i la necessitat de restablert el ben es retro alimenta l’un a l’altre de manera cíclica, construint tots dos com dos enfocaments d’una mateixa realitat.

Fins el 9 de març.

AQUESTA ACTIVITAT ESTA PROGRAMADA DINS EL MARC DEL FESTIVAL BARCELONA VISUALSOUND 2017. Per més informació, aquí!

foto-home-sal sal-de-aqui-03 sal-de-aqui-08 sal-de-aqui-11

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda