lameva_brot_252 web boca
Categoria: Agenda, Música.

Festival Brot: Delighters + Eleusis + Sunday Heat + Void

Divendres 31 de març a les 21h amb entrada lliure

Arriba el Festival BROT al Boca Nord.
JOVENTUT2_brot_CAT

1a semifinal d’aquest festival concurs de música per a bandes joves (menors de 25 anys) de la ciutat de Barcelona.

Actuaran 4 grups i un d’ells passarà a la final que es celebrarà a Les Basses el dissabte 6 de maig. L’ordre dels grups es decidirà la mateixa nit del concert.

DELIGHTERS  (pop)
DELIGHTERS

DELIGHTERS és un grup de música nascut al barri de Gràcia, Barcelona l’any 2012. Amb influències principalment del rock alternatiu britànic. Delighters ha anat consolidant una proposta creativa cada cop encarada més cap al POP amb influències tant distants com la música rock britànica, l’electrònica francesa, el funk de la motown,… Delighters ha actuat a varies festivitats tals com la festa major de l’autònoma 2014, festes majors i concerts a diversos bars del barri de gràcia.
Escolta la seva música aquí.

ELEUSIS (rock)
eleusis
El baixista (Marc Rodríguez Guillén) i el bateria (Miguel Vera Campuzano) són de Girona, i el guitarrista (Guillem Pérez Casals) d’Ordino. Tots tres van venir a estudiar a Barcelona, interessats en els àmbits de la filosofia, l’estudi de les llengües clàssiques, la història i la literatura.
Vam començar a assajar fa just un any, al febrer del 2016, i van fer el seu primer acte públic obrint la Jam Session del Boca Nord d’octubre.
Tots tres membres de la banda tenen gustos musicals molt variats. El projecte que porten a terme sota el nom Eleusis (nom que remet al misteris dionisíacs de la cultura hel·lènica) busca portar a terme un estil propi amb la idea d’experimentar totes les possibilitats donades per estils candents com el rock clàssic, el grunge, el rock psicodèlic, el folk i el post-rock entre d’altres. Dins d’aquesta heterogeneïtat, pretenem portar a terme un ressorgiment de la música viva i transgressora.

En un principi el grup es centrava en fer jam sessions, tot i que amb el pas del temps han desenvolupat fins a 7 temes propis (i tenen molts més en curs). Les seves lletres són en diversos idiomes (principalment català, castellà, i anglès).

SUNDAY HEAT
sunday heat

“Somos un grupo de Indie Rock de Barcelona, tenemos menos de 1 año de formación pero mucho entusiasmo y muchas ganas de tocar y hacer buena música, componemos nuestras propias canciones y también hacemos algunos covers.”
Escolta la seva música aquí.

VOID
VOID ESCENARI
Som un grup de “forajidos” de l’espai jove boca nord supervivents de diferents bandes amb la convicció de fer sentir viu a qualsevol públic que trobem.
2016 – Finalistes del Brot 2016
2015 – Semifinalistes del brot 2015
2014 – Reunió i refundació!

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda