cartel xoxoxo def 2017
Categoria: Activitats, Agenda.

Fanzinoteca Feminista XOXOXO

Dissabte 25 de Març, a les 19:3oh

cartel xoxoxo def 2017

INAUGURACIÓ

19.30h: Feminismos posibles | Poesía sintètica

Performance/Arte sonoro /Poesía: VOC-DAT + Alicia G + Àngela Gemio

21:30h: CONCERTS I VISUALS Butza – Atzur

 

XOXOXOXOXOXOXOXOXO

Feminismos posibles | Poesía sintètica

VOC·DAT & Alicia G. + Ángela Gemio

Poesía / arte sonoro/  performance

VOC·DAT i Alicia G. treballen des de fa anys en el camp de l’art sonor contemporani, la música electrònica experimental i la poesia. Entre les seves recerques es troba l’obra d’autores com a Glòria Fortes, Mina Loy, Simone de Beauvoir, Virginie Despentes, Adrienne Rich, Gertrude Stein o Alejandra Pizarnik.. Els agrada que la formació sigui variable més enllà d’ells, i investigar la identitat de gènere com a construcció social. Error com a mètode, assaig, lliçó. Els directes de VOC·DAT són aleatoris i improvisats en temps real. Els seus components s’empren a fons perquè cada mostra de la seva producció sigui única en termes performáticos.

En Feminismos Posibles | Poesía Sintética” VOC·DAT & Alicia G. treballen textures, textos propis i de referència al costat de la poeta i editora del ‘Fanzine el Coñazo’ Ángela Gemio. Feminismes possibles davant micromachismos quotidians, mascles alfa i qualsevol que vulgui donar-se per al·ludida. Tan senzill, tan complicat.

Alicia G. Núñez publica habitualment en fanzines i antologies i compta amb tres llibres de poesia editats. El més recent és Más cicatrices me hacen más alta, Baile del Sol Ediciones. Al març veu la llum l’antologia -A, poesía, mujer y lenguaje, de Stendhal Books, en la qual està inclosa part de la seva obra.

VOC·DAT por Benya Acame peque

[Fotografia de Benya Acame]

VOCDAT logo

 

XOXOXOXOXOXOXOXOXO

21:30h: CONCERTS I VISUALS Butza – Atzur

BUTZA és un directe audiovisual en tensió amb el present, que parla de maneres de fer i estar, de camps de batalla quotidians a partir del processat i generació d’imaginaris i atmòsferes sonores a càrrec de Marielle Paon i Isadora Yara als càntics, que ens endinsen a la creació d’una mitologia col∙lectiva.

Música: 4CANTONS
Visuals: Carme Gomila
Disseny gràfic: cartonviejo.net
Col∙laboracions: Odile Carabantes i Tonina Matamalas
Master: Rec_Overflow

Durada: 40 minuts

FB | TW | IG | Web

 

foto-atzur-op

lletres-atzur-2

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda