Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Fanzinoteca Feminista XOXOXO | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140 Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:1407742E:SSL routines:func(119):reason(1070) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61 Warning: file_get_contents(): Failed to enable crypto in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61 Warning: file_get_contents(http://www.barcelona.cat/brand/banner/ca/espai-jove-boca-nord2015.html): failed to open stream: operation failed in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61
cartel xoxoxo def 2017
Categoria: Activitats, Agenda.

Fanzinoteca Feminista XOXOXO

Dissabte 25 de Març, a les 19:3oh

cartel xoxoxo def 2017

INAUGURACIÓ

19.30h: Feminismos posibles | Poesía sintètica

Performance/Arte sonoro /Poesía: VOC-DAT + Alicia G + Àngela Gemio

21:30h: CONCERTS I VISUALS Butza – Atzur

 

XOXOXOXOXOXOXOXOXO

Feminismos posibles | Poesía sintètica

VOC·DAT & Alicia G. + Ángela Gemio

Poesía / arte sonoro/  performance

VOC·DAT i Alicia G. treballen des de fa anys en el camp de l’art sonor contemporani, la música electrònica experimental i la poesia. Entre les seves recerques es troba l’obra d’autores com a Glòria Fortes, Mina Loy, Simone de Beauvoir, Virginie Despentes, Adrienne Rich, Gertrude Stein o Alejandra Pizarnik.. Els agrada que la formació sigui variable més enllà d’ells, i investigar la identitat de gènere com a construcció social. Error com a mètode, assaig, lliçó. Els directes de VOC·DAT són aleatoris i improvisats en temps real. Els seus components s’empren a fons perquè cada mostra de la seva producció sigui única en termes performáticos.

En Feminismos Posibles | Poesía Sintética” VOC·DAT & Alicia G. treballen textures, textos propis i de referència al costat de la poeta i editora del ‘Fanzine el Coñazo’ Ángela Gemio. Feminismes possibles davant micromachismos quotidians, mascles alfa i qualsevol que vulgui donar-se per al·ludida. Tan senzill, tan complicat.

Alicia G. Núñez publica habitualment en fanzines i antologies i compta amb tres llibres de poesia editats. El més recent és Más cicatrices me hacen más alta, Baile del Sol Ediciones. Al març veu la llum l’antologia -A, poesía, mujer y lenguaje, de Stendhal Books, en la qual està inclosa part de la seva obra.

VOC·DAT por Benya Acame peque

[Fotografia de Benya Acame]

VOCDAT logo

 

XOXOXOXOXOXOXOXOXO

21:30h: CONCERTS I VISUALS Butza – Atzur

BUTZA és un directe audiovisual en tensió amb el present, que parla de maneres de fer i estar, de camps de batalla quotidians a partir del processat i generació d’imaginaris i atmòsferes sonores a càrrec de Marielle Paon i Isadora Yara als càntics, que ens endinsen a la creació d’una mitologia col∙lectiva.

Música: 4CANTONS
Visuals: Carme Gomila
Disseny gràfic: cartonviejo.net
Col∙laboracions: Odile Carabantes i Tonina Matamalas
Master: Rec_Overflow

Durada: 40 minuts

FB | TW | IG | Web

 

foto-atzur-op

lletres-atzur-2

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda