Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Ràdio Bronka: ZA! + N.I.T. + Maamut + Decurs | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140
ojala amb logos w
Categoria: Agenda, Entitats, Música, ràdio.

Ràdio Bronka: ZA! + N.I.T. + Maamut + Decurs

Dissabte 4 de març a les 20h amb una entrada de 5€

El col·lectiu Ojalá esté mi bici, presenta un concert benèfic per recaptar fons per Ràdio Bronka 104.5 fm.
ojalaestemibici
Ojalá esté mi bici, és una assemblea de músics, que organitzen concerts a Barcelona, des de 2008,  ja en porten 184.
ojala amb logos w

Amb les actuacions dels grups:

ZA!
za - foto mireia madroñero
Papa DuPau i Spazzfrica Ehd, són el duet més estratosfèric de l’escena de Barcelona. És un luxe i un honor per Boca Nord, tenir-los en directe en aquest festival.

Za! és una banda de Barcelona compost per 2 persones i més de 2 instruments (bateria, guitarra, teclat, veu, trompeta, kalimba, sampler).
La seva música combina ritmes africans, el soroll, les distorsions gruixudes, loops vocals, free jazz, els sons dels pastors de Tuva, poliritmes balinesos, math rock, el dadaisme, avions no tripulats i un alt percentatge del resultat esquerra per completar l’escenari, totes les nits.

Za! han fet prop de 500 espectacles inclosos els actes en festivals internacionals (Sud per Sud-oest, Primavera Sound, Sónar, Eurosonic, Trans Musicals, Milhões de Festa, Fusió Fest, Zappanale, Canadian Music Week), tours als EUA, Regne Unit, Japó, Austràlia , Moçambic, Swazilàndia, Brasil, Rússia, Portugal, Alemanya, Holanda, Bèlgica, Slowakia, Polònia, França, Suïssa i Espanya, i l’intercanvi d’espectacles i visites ja sigui amb bandes de noise (Lightning Bolt, Yellow Swans, vida addicional, Zu, etc.) , bandes de rock (Shonen Knife, Deathfix, el Guincho, Delorean, i And You will Know us by the Trail of dead, Mark Eitzel, etc.) o artistes de jazz lliures (Peter Brötzmann, Paal Nilssen Love, etz.).
Discografia:
– Eki Eki Eki Kazaam! – Macumba o Muerte – Chez Alphonse # 1 7 “Split amb Nisei
– Megaflow – Wanananai – Loloismo

MAAMUT
maamut
Barreja magnífica entre el Roq psicodèlic dels 70 i el posroq dels d’Ara, tan ben barrejat que sembla un grup antic molt avançat al seu temps. Guanyadors del Concurs de Directes del Centre Cívic de Sarrià 2016.
Rub – Violí
Mau – Bateria
J.Ign – Guitarra
Lau – Guitarra / Teclat / Samplers
Fliu – Baix

 

DECURS
decurs

2005: Després de passar-se la primavera i l’estiu tontejant, es constitueixen com a grup a l’octubre d’aquest mateix any.
2006: Graven una maqueta i la reparteixen en cintes en el seu primer concert a l’abril.
2007: Graven i s’autoediten juliol 1 “i es tocaran a llocs.
2008: Es van de gira a Europa i gairebé no els deixen tocar enlloc. Treuen un CD-card amb 4 temes. Com ningú els munta concerts a Barcelona creen Tant de bo Aquest meva Bici i se’ls munten ells.
2009: Es van de gira per Europa amb Curasan i ho passen francament bé. Treuen un CD split amb ells, 4 temes altra vegada.
2010: Corlos se’n va a Madrid i se’ls compliquen els assajos, però segueixen tocant per llocs.
2011: Van de gira per Iberia sense assajar i ho passen realment bé. Graven 4 temes per a un CD de 3 “anomenat Satana.
2012: Es van de gira per Europa i toquen en 5 països diferents en 5 dies, sense haver assajat.
Un d’ells vomita davant del parlament txec sense saber-ho. Graven el Tost EP, dos temes en una sola còpia i la hi donen a Berlin Jordi Tost, que flipa una mica amb l’assumpte.
2013: Toquen al V aniversari de OEMB.
2014: Toquen en algun lloc que no recorden, assagen a Madrid alguna vegada.
2015: Corlos torna a Barcelona i comencen a assajar com una banda normal, dins de les seves possibilitats.
2016: Graven el seu primer LP. Alguns dels seus amics els veuen per primera vegada a hores d’ara. Algunes persones comencen a preguntar-se per què no s’han fixat abans en ells.
Dovod: Guitarra, xiscles ocasionals, furgoneta (2014 en adelante)
Hoctor: Baix, esgarips constants, lletres, furgoneta (2005-2014)
Corlos: Bateria, lletres, dibuixos, saber.

N.I.T.
nit ojala

Jaime & Pol & Dadavid

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda