Banyetes d’Horta: Aldarull + On Stage

Divendres 10 de febrer a les 21h amb entrada lliure

Festa pel 25è aniversari de la Colla “jove” de Diables Banyetes.

Doble concert amb els grups Aldarull (ska-punk) i On Stage (rock), i l’actuació dels Tabals de la Colla. Hi haurà servei d’entrepans (per part de la colla “Foc Diables Carmel Banyetes d’Horta” i servei de bar. I venta solidària de bengales!

ALDARULL
aldarull

Som un grup format l’estiu del 2016 a Horta. Amb els nostres concerts portem ritme, lluita i alegria.

ON STAGE
on-stage-jampep

Els On Stage tornen al escenari del Boca Nord, tan sols 3 setmanes de la presentació del EP “Dual Fear“. Esperem veure les evolucions dels joves de la casa. Temes propis i versions clàssiques del rock en castellà i anglès, amb músics entre 14 i 20 anys.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda