bob i ton web dest
Categoria: Agenda, Música.

Ton + Bob Gonzales

Divendres 17 de febrer a les 22h – entrada lliure

Nit amb artistes sonors locals. Veïns i Estimats. Ton + Bob Gonzales.
ton & rob

22h – Concert presentació del projecte Ton, presentant el disc Tonet.
ton dibuix

Ton presenta cançons pròpies en anglès, català i castellà, que van el pop dels seixanta, passant per la psicodèlia més viatgera i  navegant amb la electrònica i sampledèlia més ballable. Cançons composades, produïdes i gravades per ell mateix, i masteritzades per Francesc Ticó a Ina Master Suite.

El seu directe és íntim, cru i proper, Ton toca la guitarra i canta; i està molt ben acompanyat per Carla Blanch (veu, bases i percussions).
ton tonet

Antoni Llevot és qui està darrera del projecte TON. Vell amic del Boca Nord, on ja va venir a mostrar els seus treballs amb Atón (duet explosiu amb Atún (Guillermo Madrigal) i Cartón (duet de live dj amb Carla Blanch [Cheetah Brava, Xiu Xiu Plàstic, La Blanch dj]).

Escolteu la seva música.

23h – Bob Gonzales
bob gonsales

Bob Gonzales presenta el seu nou projecte en solitari, de música electrònica. Entre el paisatgisme abstracte i els ritmes més ballables. Amb referents com Amon Tobin, Aphex Twin, dj Shadow… Bob Gonsalez, treballa la música amb samplers originals i melodies viatgeres. Aquí podeu veure un extracte del que va fer al Olivia Vermuteria del Poble Sec.

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda