Activitat Expo Atemporales

Dijous, 26 de gener a les 11:30h (2h), Espai d’Art Jove, Boca Nord.

ATEMPORALES de Zisis_ Participació en el procés de l’obra de l’artista  ***

Visita guiada i explicació de la tècnica de l’artista | Workshop d’estudi fotogràfic.

A càrrec de: Zisis (Isabel Carmona Burgos)

*** Activitat recomanada per a Instituts

Amb motiu de l’obra Atemporales de Zisis que actualment està exposada a l’Espai d’Exposicions de Boca Nord, s’ha organitzat una activitat per a oferir la possibilitat de viure l’experiència de realitzar i acompanyar la construcció de la seva obra, des del treball d’estudi fotogràfic fins al muntatge amb eines digitals.

L’activitat consistirà en:

  • Una primera part de visita guiada i explicació de la seva tècnica.
  • Una segona part de taller i estudi fotogràfic: Sessió fotogràfica individual dels rostres de cada participant per formar part de l’obra final i la realització en parella de retrats en dibuix natural, inspirats en el treball de l’artista.

Entre les tècniques principals de l’artista destaca la fotografia, pintura, videocreació, serigrafia, dibuix i gravat. En la seva obra analitza i reflexiona al voltant del paper que juga avui dia el retrat en la societat; “…la velocitat, l’actualitat, el ritme precipitat…, tot això provoca a la vegada canvis en el camp de l’art, la plasmació de la realitat està enmig d’una metamorfosi…”

Per a més informació contacta amb: ana@bocanord.cat

cartel

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda