jorge da rocha
Categoria: Agenda, Música.

Jorge da Rocha + Combos E.M.M. Sant Andreu – Jazz a la Boca

Dissabte 18 de febrer a les 19h amb entrada lliure
Arribem a la vuitena edició del cicle de jazz jove, JAZZ A LA BOCA!

jazzboca2017_cartell_web
Continuem amb ganes de mostrar-vos les noves propostes del jazz més fresc que sorgeix de la ciutat.  En aquest segon concert tenim el directe espectacular de Jorge da Rocha (20h)  i obrint la tarda una actuació de Combos E.M.M. Sant Andreu (19h).
a b c

JORGE DA ROCHA
jorge da rocha

Jorge da Rocha (Porto, 1980) proposa un directe en què el contrabaix és el protagonista d’un repertori molt variat. Temes propis i algunes de les cançons preferides del músic interpretades d’una forma única … Contrabaix, veu, percussió i una loopstation en les mans d’un sol músic que proposa nous camins per arribar a la destinació de sempre: l’ànima i el cor del que escolta .

Jorge sap com establir una relació propera amb el públic. Després de la sorpresa inicial de descobrir tot el que pot aconseguir Da Rocha amb només dos instruments però combinats de forma màgica! i gràcies a la seva sinceritat innata, els assistents dels seus directes no poden evitar rendir-se davant un espectacle únic. Una barreja curiosa d’estils, cançons pròpies del músic i versions que van des de Massive Attack a Björk o Radiohead.

Actualment segueix immers en la música, amb un projecte a sol en procés i continua la seva investigació i formació musical amb classes particulars de contrabaix clàssic i cant.

http://www.jorgedarocha.com

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda